Гарні християнські привітання з днем народження своїми словами

Нехай Господь благословить і пошле в твій день народження тобі міцних сил і доброго здоров’я, радості душі і чистого кохання серця, вірного щастя і світлої надії. Нехай ангел тебе зберігає і допомагає долати всі життєві перешкоди.

День народження – це твій і тільки твій свято! Ти людина особлива в цьому світі, зовсім не такий, як інші, ти – особистість! Я вітаю тебе з народженням, з приходом в цей світ! І бажаю, щоб світ був добрий до тебе, а ти був добрий до всіх, хто поруч з тобою! Бажаю, щоб серце твоє завжди переповнювала любов і вдячність, терпіння і смирення, а також велика віра в Творця! Щастя тобі від свідомості твоїй місії на землі, від причетності до великої справи життя – приносити добро і любов! Радості на кожен день від радості близьких і рідних, а також чужих і далеких! Спокою в серці і благоденства в душі!

У цей світлий день, на Божий світ з’явився прекрасний чоловік – ти. Вітаю тебе з днем ​​твого народження і від щирого серця бажаю ніжного трепету серця і благодаті усього життя. Нехай твоя любов зуміє все подолати, нехай твоя віра не дасть втратити своїх крил надії і щастя.

Благослови тебе Господь. Нехай в цей світлий день твого народження зійде на твою голову світле щастя і благодать. Бажаю добра і миру в життя, чуйності серця і милості душі, міцного здоров’я і щирою любови.

Вітати хороших людей завжди приємно, а такої чудової людини, як ти, – приємно подвійно. Я щиро бажаю, щоб у тебе завжди було досить: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплень, кохання, поздоровлень, підтримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих задумів, тільки важливих людей, грошей, почуттів і емоцій, сили, сміливості …

Бажаю благ від щирого серця, любові до межі, Нехай життя, триватиме, в роках залишить славний слід, І хай не ослабне в житті Божа віра, І нехай береже тебе Господь від бур і бід.

Нехай цей день покаже всім, як багатоликий світ світла і добра. Однією рукою нехай дасть Господь вам щастя в житті, інший успіх в справах ваших, кар’єрі, а третій спокій і благодать в душі. Щастя вашому дому, міцної сім’ї, вірності і спокою.

Нехай вам сьогодні Бог пошле смирення, здоров’я, сил, радості, веселощів! З Днем народження! Нехай всі ваші страждання і терпіння буде вам на порятунок, а нам стануть прикладом! Нехай буде ваше щастя в тому, що ви творите добро! Нехай ваші молитви будуть теплими і щирими, що виходять із найпотаємніших куточків душі! Бажаємо вам Божої ласки, духовної радості, здоров’я, фортеці, духовних і тілесних сил на многії літа! Нехай небесні благословення сьогодні прийдуть до вас життя, даруючи радість і душевний спокій! Нехай мелодія небес прикрасить це свято! Бажаємо вам духовно зростати, і бути чудовим світлом для своїх близьких людей! Нехай вас Бог благословляє і міцно тримає на шляху, нехай вашу віру зміцнює і не дає вам пройти повз ціль! Нехай ваша хода буде спрямована до блага! Так збереже вас всещедрий Господь на всіх шляхах життя!