Гарні привітання з хрестинами до сліз

У нас ви знайдете добірку самих красивих привітань з хрестинами до сліз. Слова від душі завжди виділяються із загальної маси, у нас є що обрати.

Вітаємо з хрещенням сина. Цей важливий крок у своєму житті повинні зробити будь-які батьки. З цього моменту Божа допомога, захист і опіка поширюється і на вашого малюка. Бажаємо жити в мирі та гармонії з собою, і з Богом. Щастя Вам і здоров’я. Нехай Бог береже Вас!

Милий малюк, в цей день ти став частинкою Бога! Чи не ранку віру – будь міцним духом і серцем! Просвітлення тобі, успіхів у долі і благополуччя земного! Люби маму з татом, а також всіх рідних! Ніколи не черствий душею, не забувай близьких і не кидай друзів. Вони – теж частина тебе, твого життя і долі! Бажаємо тобі здоров’я, везіння, радості, удачі! Ніколи не звертай зі шляху земного – він обов’язково приведе тебе на краще! Рости розумним і міцним, сміливим і відважним, добрим і красивим! І пам’ятай – ти не один! Ми завжди прийде тобі на допомогу, визволимо в скрутну хвилину! А Господь Бог вкаже вірну дорогу і підкаже вихід з будь-якої ситуації. Головне – не втратити себе і свою віру! Рости великий!

Вітаю з радісним і світлим днем, з крестинами і православною вірою. Бажаю, щоб дорога життя було щасливим і доброї, щоб на шляху зустрічалися хороші люди і вірні друзі, щоб доля обдарувала тебе міцним здоров’ям і великою любов’ю.

Ось і прийшов цей світлий і радісний день. Малятко стала православною і знайшла свого янголятка! Хочу побажати, щоб життєва дорога була доброюі щасливою, щоб на шляху зустрічалися тільки вірні друзі і хороші люди, щоб доля обдарувала великою любов’ю і міцним здоров’ям.

Милий наш янголятко, сама славна і улюблена наша дівчинка! У цей день твій ангел-охоронець допоміг тобі піднятися на одну сходинку небесної драбини, яка веде до Господа. Нехай віра направить тебе на правильний шлях, обдарує духовною силою, яка проведе тебе по життю. Рости здоровою, дорога хрещениця, красивою і щасливою. Нехай в твоєму житті радісні моменти затьмарюють сумні, добрі вчинки завжди радують рідних і близьких, а серце і душу гріє любов. Удачі у всіх починаннях, яскравих посмішок і сонячних днів.

Чудова крихітка, сьогодні ти знайшла свого янголятка, який ніколи не втомиться працювати над тим, щоб ти була здоровою, щасливою і щасливої. Він вкриє тебе крильцями в потрібний момент, і освітить правильний шлях. У твоєму житті буде тільки радість, краса і безтурботність, а ще безмежна любов хресних батьків. Вітаю!