Гарні привітання з Медовим Спасом українською

Дорогий друг. Вітаю тебе з Медовим Спасом. Бажаю, щоб будинок твій був сповнений, як стільники у вуликах, щоб помисли були чисті, як вода в джерелі, щоб щастя в домі було, як зерен в макової голівці, а все погане обходило стороною і забуло до тебе дорогу. Хай буде з тобою Господь.

Медовий Спас – свято всіх православних християн. Нехай благополуччям, процвітанням, дитячим сміхом буде наповнений кожен будинок. Даруйте один одному безкорисливе увагу, любов і вірність.

Вітаю з особливим святом кожної віруючої людини. Нехай Медовий спас порадує особливими подіями, здатними зігріти душу і повірити в те, що все мрії можуть втілитися в реальності. Пам’ятай про те, що, думаючи про своїх ближніх людей, ти, тим самим, залучаєш добро і до себе. Тому я бажаю саморозвитку, так як саме воно може привести до справжнього щастя. Нехай всесвіт почує позитивний відгук у серці і піде назустріч у втіленні добрих побажань іншим і здійсненні твоїх сокровенних мрій. Я щиро сподіваюся, що цим літнім днем ​​ти зможеш відчути і зрозуміти, що ж означає душевне заспокоєння.Будь ласка, збережи це унікальне почуття, відчуття, як можна довше. Будь щасливий, адже ти насправді заслуговуєш цього. Ще раз вітаю з Медовим Спасом. Вітаю від душі, від чистого серця і з благими думками.

З медовим Спасом вас я вітаю і бажаю медової, солодкого життя, здоров’я і благополуччя! Медової любові, завжди ясної погоди, веселощів, терпіння і сил! Щоб кожен рік приносив плоди і результат від виконаної роботи!

Пречиста свято Медового Спаса и Маковія з пахучими піріжкамі и медовою вощині ступає на поріг. Нехай Господня благодать цього гарного православного свята принесе добро, любов и щирість у шкірних батьківщину. Нехай маковими зернами у домівках проростає достаток и білокрілій Янгол вибачення торкнет пір’ячком Божої любові шкірного серця. Хай буде благодатним для вас Щедрий Медовий Спас и Маковій!

Славний свято – Спас Медовий! У цей день все солодко. Так нехай же всі Ваші дні будуть такими ж: яскравими, легкими і солодкими! Бажаю всім, хто неодружений – одружитися, а тим, хто у сварці – помиритися.Всім, хто худий – погладшати, а тим, хто товстий – схуднути! Будьте щасливі!

Медовий спас ми відзначаємо найпершим. Саме в цей святковий день можна насолодитися влітку і сонцем, чудовою погодою на вулиці і навіть в душі, солодким медом. Все кричить про те, що життя – це дивний подарунок Господа, який неодмінно потрібно цінувати, незважаючи на певні перевірки долі. Використовуй шанс для того, щоб зібратися зі своїми близькими людьми і в повній мірі насолодитися шикарним святковим застіллям, смачним медом і шикарними пирогами. Нехай таке застілля неодмінно подарує багато особливих емоцій, адже настільки приємно зібратися з дорогими людьми, знаючи, що вони зможуть підтримати. Хочу побажати тобі зберігати позитив і віру в добре життя, можливість для здійснення заповітних мрій. Дорогий мій чоловічок, залишайся, будь ласка, таким же прекрасним, як і зараз, адже ти можеш не тільки зберегти свій характер, але і стати ще краще. Люблю тебе!