Гарні привітання з Великоднем українською

У нас ви знайдете добірку красивих привітань з Великоднем українською. Слова від душі завжди виділяються із загальної маси, у нас є що обрати.

Христос Воскрес! Вітаю тебе зі світлим святом Пасхи і цілу триразово. Передай, будь ласка, радість в такою ж гарячою формі всякого ближнього свого.

Христос воскрес для всього людства. Але він також воскрес для кожного з нас, щоб прогнати скорботу і смуток, відчай і безнадія. Великдень – це символ надії, свято справедливості, втілення сили Господа. Надійся на Нього і не опускай руки. Все буде чудово в твоєму житті, тільки вір. Христос Воскрес!

Нехай з цього світлого дня у тебе вистачає сил ніколи не опускати руки і ніколи не відривати погляд від небес (бо там для всіх знайдеться надія, розраду і підказка в скрутну хвилину). Бажаю тобі такого життя, щоб тобі не на що було скаржитися і завжди було за що дякувати Господу!

Зі святом всіх православних! З великої світлим святом Великодня! Миру і процвітання вашому будинку, благополуччя і щастя! Христос Воскрес!

Перед Великоднем необхідно придбати птахоферму, щоб вдосталь було яєць. Хлібобулочний завод, щоб вдосталь було пасок, а також завод з виробництва вина, щоб цей напій лився рікою. З самим Світлим святом, з Великоднем!

Поздоровляю з Пасхою Христовою! Від щирого серця бажаю добра і сімейного благополуччя, щастя, достатку та процвітання. Нехай світле свято осяє будні дні яскравим сонячним світлом, і в серці оселиться справжня весна. Увага близьких завжди буде повним і щирим, тому не раз почуєш «Христос воскрес»!

У жодній іншій день в році неможливо отримати такі загадкові і незвичайні подарунки. Наприклад, кольорові яйця (а іноді вони ще і з орнаментом) … хіба це не диво з див? Якщо вже навіть яйця раз на рік стають святкової забарвлення, це означає тільки одне – на світлі може трапитися будь-яке диво. Вони переконують мене, що нездійсненних бажань не існує.Тому, бажаю тобі побільше впевненості в тому, що неможливе можливо. І нехай всі мрії збудуться!

Вітаю зі світлим святом Пасхи. Радості, любові, веселощів, божого благословення. Бажаю після суворого посту не об’їстися пасками, щоб талія не пропала, не перестаратися з кагором, щоб світла радість не перейшла в нестримні веселощі, і бережіть губи – щоб не розпухли від троєкратних поцілунків. Але, якщо все ж, кагору узливання нададуть, раптом, на вас вплив, і захочеться кого-небудь побити, то бийте тільки яйця, і тоді свято буде дійсно світлим і радісним.