Гарні Різдвяні привітання

Бог народився людиною, проявивши вищу силу Любові до людей. Будемо вдячні і принесемо духовні плоди Небесного Отця! З Різдвом!

З Різдвом! Бажаю величезного щастя, здоров’я і любові! Нехай серце завжди буде наповнене теплом, а будинок – затишком і посмішками! Боже, бережи вас і ваших близьких! Зі святом!

Улюблена мама, від щирого серця вітаю тебе з великим святом – Різдвом Христовим! Нехай Ангел оберігає тебе від негоди і підказує правильні рішення. Бажаю тобі бути активною, бадьорою, здоровою і прожити довге, цікаву і веселе життя. Затишку, миру, радості і добра!

Мила хрещениця, дорога моя дівчинка, вітаю тебе з Різдвом. Бажаю, щоб в це свято ти відчула щиру радість і по-справжньому повірила в диво, побачила мерехтливе світло на шляху до своєї мрії і відчула любов близьких людей, відкрила душу для великого щастя і вибрала курс на добрі і благі діяння для серця.

Хочу привітати зі Христовим Різдвом і побажати добра і миру! У сім’ї – любові, в душі – спокою, в серці – віри. Нехай Ангел-Хранитель ведеза руку на щастя, оберігаючи від бід і печалі. На життєвому шляху – надії, а в справах – успіхів без перешкод. З Різдвом!

З Різдвом Христовим з чистими думками і відкритим серцем вітаю від щирого серця! Зійшла на небосхил зірка нехай подарує мир і радість тобі, твоїй родині і всім християнам! Бажаю чистої взаємної любові, міцної віри в світле сьогодення і майбутнє. Так оберігає тебе Господь!

З Різдвом Христовим, дорогий мій хрещений. Бажаю тобі впевнено прокладати шлях до мрії, жити благодатно і добротно. Нехай в світле свято ще яскравішим засяє твоя зірка, нехай в тебе додасться сил і здоров’я, а для тебе – можливостей і щастя.

Вітаю з Різдвом Христовим. І в це світле свято хочу побажати бачити тільки хороше в навколишній світ і знаходити все добре в людях, дарувати надію близьким і втілювати свої мрії, щиро вірити і ніколи не забувати про просте людське щастя. Бажаю цінувати все, що в тебе є, і насолоджуватися кожною миттю свого життя.

Вітаю з цим особливим святом, Різдвом Христовим! Бажаю справлятися з усіма життєвими ситуаціями і в усьому знаходити гармонію! Нехай Ангел-Хранитель не покидає і допомагає відчувати лише щастя, любов, доброту, яких ти дійсно варта!

Нехай запалиться щастя, як різдвяна свічка, щоб його полум’я проникло в усі куточки твоєї долі, прогнавши негатив і сумніви, щоб життя тебе радувала безтурботністю і чередою успіхів.