Кращі християнські привітання з днем народження у прозі

Нехай все у Вашому житті буде добре з Божого благословення. Нехай присутні в ній світло і добро. Щастя Вам, віри і любові! З Днем народження!

Сьогодні особливий день! День вашого народження! День ангела! Вітаємо вас з цим світлим торжеством, і бажаємо, щоб ваші думки ніколи не плуталися, щоб ви ніколи не боялися прощати і дякувати, щоб ваша віра була щирою і міцною, щоб ваш шлях був рівним і прямим! Хай допоможе вам Господь Бог здійснить задумане і направити вас в сторону добра! Нехай на вашому шляху не зустрічаються тривоги, нехай біду в дорозі життя ви не зустрінете, нехай ваші ноги не втомляться йти за Богом! Бажаємо, щоб свічка вашої віри горіла вічно і гріла вам душу, коли наступають душевні холоду! Нехай все життя за вами по дорозі життя йде щастя, нехай доля буде милостива до вас, нехай ангел-хранитель летить з вами поруч і охороняє вас від важких недуг! Нехай ваша душа заспокоюється в молитві, нехай порятунок від земних гріхів знаходите ви в Бога!

Вітаю дитя боже з іменинами. Бажаю благих вістей, добродійство і чистих помислів. Радощів мирських, духовного зростання і процвітання. Повну чашу благополуччя і міцного здоров’я. Живіть в мирі та злагоді!

Вітати хороших людей завжди приємно, а такої чудової людини, як ти, – приємно подвійно. Я щиро бажаю, щоб у тебе завжди було досить: посмішок, сонячних днів, вдалих ситуацій, успіху, захоплень, кохання, поздоровлень, підтримки, вірних друзів, геніальних ідей, цікавих задумів, тільки важливих людей, грошей, почуттів і емоцій, сили, сміливості …

Мені дуже хочеться, щоб в цей день Твої очі сяяли щастям. Хай не скользнет в них смутку тінь, Забудуться нехай все негоди. Я побажати тобі хочу Великої кількості тепла і світла, Щоб добром душа твоя Була зігріта, Нехай перебуває над тобою завжди благословляє Божого рука. З Днем народження!

Світ – це зупинка нашого тимчасового перебування.Бажаю, щоб проміжок часу під назвою «життя» пролетів як можна яскравіше, з максимальною віддачею і всілякими незабутніми моментами. Нехай Ангел-хранитель оберігає від примх невдачі, а щастя стане постійним супутником, не відстаючи від тебе ні на крок! З Днем народження!

Нехай Господь благословить і пошле в твій день народження тобі міцних сил і доброго здоров’я, радості душі і чистого кохання серця, вірного щастя і світлої надії. Нехай ангел тебе зберігає і допомагає долати всі життєві перешкоди.

Християнські привітання з днем народження українською мовою

Християнські привітання з днем народження до сліз