Кращі Різдвяні привітання у прозі

Дорогий друже, прийми мої вітання з Різдвом Христовим. Це свято відзначається особливою добротою, світлом і теплом. Я від щирого серця бажаю тобі щастя, успіхів, удачі у всіх твоїх починаннях. Нехай всі бажання здійсняться, зі святом!

Вітаємо вас зі святом Різдва Христового! Нехай все задумане неодмінно збувається в цей світлий, радісний, повний чудес День! Нехай будинку панує Благодать, а в душі Любов!

Зі святом вас! Різдвяна зірка подарувала нам світло віри і надії, нехай цей світ радості наповнить ваші душі, нехай в серцях панує любов, милосердя, терпіння, нехай життя дарує вам щирі почуття, віддану дружбу, заслужений успіх, постійну удачу і нескінченне щастя!

З Різдвом, подруга. Бажаю краси і розкоші, щастя і любові, удачі і благополуччя, успіху і натхнення, достатку і чарівності, доброти і світу, віри і надії, радості і сил, сміливості і мудрості, чудес і чарівництва!

Коли Різдвяна ніч блисне зірками, нехай заповітне і найдобріше бажання ваше виповниться. Нехай майбутнє принесе розуміння сенсу буття і усвідомленнявласного щастя! Нехай минуле приходить лише світлими спогадами, а нині залишається радісним і успішним!

Вітаю тебе і твою сім’ю зі світлим святом Різдва Христового! Бажаю тільки приємних і добрих моментів в житті, міцного здоров’я. Родинного затишку, нехай очі завжди світяться щастям. Ясного розуму і польоту думок! І нехай у всіх справах і починаннях тобі допомагає і благословляє Бог.

Вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю не підпускати до себе злість і хвацько, бажаю з надією і радістю серця зустрічати кожен день! Нехай твоя зірка сяє яскраво, нехай життя радує тебе подарунками та добрими людьми. Бажаю здоров’я тобі і твоїй родині, бажаю любові, удачі та Божої ласки!

Від щирого серця та щирого серця вітаю православних християн з великим святим Різдвом Христовим! Бажаю, щоб у ваших душах і серцях постійно жила любов і віра, щоб у всьому світі відбувалося багато добрих, благородний вчинків, щоб близькі та рідні були в повному здоров’ї. Нехай ангели-хранителі вбережуть нас усіх від негараздів і бід, а Христос освятить кожне добру справу!

Зі святом світлого Різдва! Рідні, бажаю вам процвітання, здоров’я і успіху в початих справах. Чи не відступайте перед труднощами, знаходите сили для вирішення важливих завдань. Пам’ятайте, успіх приходить до тих, хто прагне до нього, виконуйте мрії і не звертайте уваги на дрібниці, все проходить.