Красиві привітання з Водохрещем у прозі, до сліз

Сьогодні великий благословенний день – Хрещення Господнє. В цей день всі православні християни святкують гармонію душі і тіла, занурюються в священну воду, очищаючи тіло і думки від гріхів. Нехай зійде благословення з небес на кожного віруючого людини, охрестить своїм знаменням Батько наш небесний і подарує здоров’я, силу духу і чистоту думок.

З Хрещенням Господнім! Нехай це свято принесе духовну чистоту, тепло і світло в думках і душі, міцне здоров’я та віру.

Вітаю вас зі Святим Богоявленням! Нехай це свято подарує вам справжнє диво, зміцнить віру в душі, наповнить серце світлою радістю. Нехай ваше життя перетвориться на чудову казку з добрими героями і вірою в прекрасне майбутнє.

Сьогодні Хрещення Господнє, і це свято відзначають віруючі православні християни всіх країн. Я хочу побажати, щоб кожну мить було наповнене добротою чудесного дня, щоб добробут кожного будинку було природним, щоб ви були здорові і вміли цінувати кожен момент свого життя!

Сьогодні будь-яка водиця свята, кожна краплина води розчиняє печалі і біди, дарує радість і благодать. Бажаю тобі омити тіло і душу, позбутися всього непотрібного і изжившего себе і зробити крок в новий день з новими думками, планами та ідеями! Нехай свято відкриє нові можливості і шляхи. Нехай на тебе проллється грошовий дощ! З Хрещенням Господнім!

Настав великий світле свято – Хрещення Господнє. Нехай в кожному домі панують щастя, мир і любов. Хочеться побажати добра і справедливості, щоб чудеса траплялися, а для цього потрібно вірити. Бажаємо, щоб у цей день поряд були надійні, люблячі і віддані люди: рідні, друзі, улюблені. Зі святом, і нехай весь рік вас не залишає Божа Благодать!

У цей день хочеться побажати тільки світлого, справжнього, чистого. Нехай все погане проходить повз, а все хороше – чекає біля дверей. Добра, променистого сонця, вдалою дороги, відданих і справжніх друзів поруч. Регулярного везіння, творчих ідей, веселих вихідних.

У цей святий день Господнього Хрещення бажаю міцного здоров’я, душевного спокою, любові і достатку у всьому.

Привітання з Водохрещем своїми словами

Привітання з Водохрещем до сліз

Вітаю з Хрещенням Господа! Нехай в цей світлий, божественний день, змиються всі нещастя і знегоди, а з чистою водою, прийде чиста, наповнена Божою благодаттю життя. Нехай з цього дня кожен будинок знайде спокій, життєрадісність, здоров’я і благополуччя. Нехай у серці кожної людини запалиться полум’я щирості, любові і доброти, а всі труднощі і біди згорять як попіл і випаруються назавжди.