Найкращі християнські привітання з днем народження своїми словами, у прозі

Людину хорошого, під Богом ходить – вітаємо з іменинами! Бажаємо чесноти і доброзвичайності, радощів земних і уроків життєвих. Нехай в сім’ї панує взаємоповага, мир і порядок. Щастя цю хвилину і кожен день!

З Днем народження! Нехай ангел завжди ходить поруч з тобою, оберігаючи від бід і нещасть. Доброти душевної, не бути заздрісним, і радіти тому, що пропонує Господній день.

Благослови тебе Господь. Нехай в цей світлий день твого народження зійде на твою голову світле щастя і благодать. Бажаю добра і миру в життя, чуйності серця і милості душі, міцного здоров’я і щирою любови.

Бажаю тобі гарного настрою, величезного щастя, нескінченної любові, достатку в родині, кар’єрного зростання, хороших друзів і, звичайно ж, здоров’я тобі і всім, хто тобі доріг. Нехай мрії ніколи не покидають тебе і перетворюються в реальність. З Днем народження!

Вітаємо вас з Днем Народження, і бажаємо, щоб ваші мрії літали високо, адже для Бога немає нічого неможливого! І нехай Отець Небесний ніколи не перестане зміцнювати вашу віру в нього і наповнювати вашу душу духовною їжею! Нехай дарує вам, що зійшов до нас з небес Господь Ісус Христос доброго здоров’я, духовного зростання, тілесної кріпості, і невичерпної допомоги в працях ваших і справах благих! Нехай Христос своїм радою, Божим словом, примножує ваші дари мудрості, розуму і благочестя! Ви, як Божий смарагд, який дуже дорогий для Отця Небесного, і нехай кожна ваша грань відсвічує Божу славу і відображає любов Всевишнього на всіх людей! Нехай кожен новий Божий день вам приносить тільки радість! Нехай не втомляться ніколи, йди за Творцем ваші ноги! Нехай тепле світло Божих очей вам дарує впевненість у завтрашньому дні! Вірте, моліться, любите!

Нехай благодатним залишається завжди твій життєвий шлях, нехай Бог береже тебе від бід і злих намірів, нехай в цей світлий день твоєї душі – в день твого народження, ангел направить тебе на істинний шлях щастя і любові. Бажаю миру і поваги, діянь на благо суспільства і щирої вдячності серця за подароване життя.

Нехай в цей світлий день, день твого народження твій ангел білими крилами змахне і очистить життя твою від усіх негараздів і печалей, нехай Бог наповнить душу відсутніми частинками сили і віри, нехай з цього дня твоє серце веде тебе тільки по праведному шляху до справжнього щастя і благодаті життя.

Християнські привітання з днем народження українською мовою

Кращі християнські привітання з днем народження до сліз

З днем ​​народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем – піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли – взяти ситуацію в свої руки!