Найкращі привітання з Благовіщенням простими словами

З Благовіщенням Пресвятої Богородиці від щирого серця ми сьогоднівітаємо всю вашу сім’ю. В такий чудовий і дуже важливий день для всього православного світу нам так хочеться побажати вам тільки найкращого і світлого. Нехай віра в Господа і Богородицю буде жити в ваших серцях, не даючи там оселитися заздрості, злості і іншим темним думкам. Нехай у вашому домі завжди буде достаток, нехай здоров’я ніколи не покидає вас, а всі хвороби і інші неприємності обходять ваш поріг стороною. Дуже хочеться, щоб в двері стукали тільки гідні, чесні і справедливі люди, які принесуть разом з собою щось хороше і світле. Нехай та блага вість, яка була дана зверху Богородиці, стане і для вас новою сторінкою в житті, в минулому нехай залишається все погане, недомовки і неприємності. Наповнюйте свій кожен день оптимізмом і любов’ю до оточуючих.

З Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Саме в цей день Діва Марія дізналася благу звістку про те, що стане Богородицею і матір’ю Спасителя нашого, Ісуса Христа. Нехай же в цей світлий свято наші душі наповнюються тільки найкращими помислами, щоб в житті кожного з нас була своя блага вість.

Благовіщення відноситьсядо великих двунадесятих християнських свят. Як говориться в біблійній легенді, святий Гавриїл був посланий до Діви Марії, щоб принести їй благу звістку. І з тих пір ми святкуємо це чудове свято. Нехай Благовіщення принесе всім успіх і радість. Нехай тільки гарна новина прийде в ваш будинок. Бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя та впевненості в собі. Нехай Господь направляє вас на істинний шлях. Нехай хороші друзі будуть завжди поруч.

Привітати з Благовіщенням

Привітати з Благовіщенням у прозі

У день Благовіщення Пресвятої Богородиці я дуже щаслива, перебувати серед своїх рідних і близьких. Мої дорогі, що хочеться побажати вам у цей дуже світлий і добрий свято. Перш за все, мені дуже хотілося б, щоб Богородиця допомагала з усіма проблемами, відводила від вас біди і дарувала своє благословення. Нехай ваш будинок буде наповнений світлом любові і добра, нехай будинок буде повною чашею, наповненим благополуччям, взаєморозумінням і взаємоповагою. Пресвята Богородиця довго чекала свого щастя і була сповна винагороджена за своє терпіння, сльози і віру в Господа. Вона повинна стати для вас прикладом того, що щира молитва і віра не залишаться без відповіді, довге очікування завжди буде винагороджено. Крокуйте по життю разом з Господом і Богородицею в серці, нехай їх заповіді і приклад життя стане напрямних і основоположним для того, щоб відчувати себе щасливою людиною.