Найкращі привітання з Новим роком та Різдвом Христовим українською мовою

У світле свято Різдва бажаємо вам добра і щастя, благополуччя і затишку вашого будинку, душевної теплоти, взаєморозуміння і підтримки в родині. Нехай ваше життя буде мирною, спокійною, щасливою.

З Різдвом і Новим роком Вітаю я тебе! Збереться за застіллям Твоя дружна сім’я. Нехай гарний трапиться У цей Новорічний рік. Дід Мороз до тебе примчиться, Прикрашаючи епізод. Нехай залишаться негоди За порогом минулих років. У будинок увійде одне лише щастя Діставши, виграшний квиток. Нехай з тобою завжди крокують: Щастя, здоров’я, любов. І завжди супроводжують З кожним кроком знову і знову!

Коли напередодні новорічних урочистостей необхідно сказати свої побажання на рік прийдешній, часто бажають, щоб він став кращим в життя. Але, що тоді залишається наступним рокам? Вони, що, стануть гірше? Тому, мені хочеться переформулювати класичне, але не цілком вдале побажання, додавши в нього свої корективи. Я бажаю, щоб наступний рік став кращим за попередній, але при цьому зберіг позитивну тенденцію на всі наступні роки. Щоб надалі ви забули про те, що таке негаразди і проблеми, а вашими постійними супутниками стали благополуччя і щира любов.

Вітаю з Новим роком, а заодно і Різдвом. Нехай наступаючі свята принесуть вам найрадісніші і добрі події. І все, про що мріялося скоріше здійсниться. Погане позбудеться, а відчуття казки і свята, що витає в повітрі, залишиться з вами назавжди!

Різдвом Христовим! Нехай це світле свято благодать і мир принесе в будинок, добро і розуміння – в сім’ю, любов і радість – в серце, чуйність і щирість – в душу, щастя й удачу – в життя.

З Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай у Вашому домі завжди буде місце для любові, щирості, розуміння, дружби і віри в диво і добро.

Вітаю тебе з низкою майбутніх свят, які немов намистини в намисто прикрашають всю холодну і колючий зиму. Нехай всі ці новорічні дні будуть ситими, щасливими і радісними. Бажаю, щоб твоє життя стала сприятливішим, люди навколо тебе були добрішими, а всі твої бажання скоріше збувалися. З новим роком і Різдвом!

Вітаю всіх зі святом Нового року і світлого Різдва. Всі ми творіння Божі і наділені частинкою його духу, нехай віра в чудо ніколи не покидає нас і дає надію на виконання всіх бажань.

Вітаю з Новим роком та Різдвом. Від щирого серця бажаю насичених свят і добрих гостей, веселій компанії і теплої атмосфери в колі рідних людей, бажаних подарунків і яскравих емоцій, міцного здоров’я і світлого щастя життя.