Найкращі привітання з Різдвом українською мовою

Хай щастя і радість будутьвхожі в твій будинок, нехай особи дорогих тобі людей, осяває посмішка. Щасливого і доброго Різдва!

У цей чудовий зимовий день вітаємо вас з народженням Бога нашого – Ісуса Христа, і бажаємо, щоб всі прикрощі та проблеми ваші пішли далеко і не поверталися. На зміну їм нехай прийдуть успіхи і удачі, натхнення і позитив, радість і яскравість в житті, райдужність і оптимізм, а ви обов’язково діліться всіма цими дарами з оточуючими людьми – вам обов’язково повернеться сторицею! Добра вам і гарного настрою, а так само посмішок!

Подруга, з Різдвом! Чи не хворіти тобі весь рік, щоб гартувалися здоров’я, віра, характер і впевненість. Нехай заморозить холоднеча всі негаразди і печалі, які заважають у житті. Бажаю добра і благородства, світла і тепла. Вітаю!

З Різдвом Христовим. Нехай твоя любов збагачує тебе силами і вірою, нехай твоя доброта відкриває перед тобою дорогу до щастя і благополуччя.

Вітаю з наступаючим Різдвом Христовим! Хочу побажати достатку, міцного здоров’я, щирих посмішок, щоб кожна хвилина була сповнена радістю і щастям. Нехай це свято принесе тобі тільки кращі моменти, які залишаться в пам’яті на все життя.

Дивну жінку вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю бути вірною собі і своїй вірі, що не здаватися, а воістину бути справжньою, а також іскритися від щастя і везіння!

Від щирого серця вітаю з Новим роком! Нехай, як колись Віфлеємська зірка осяяла небо і вказала вірний шлях волхвам, ваше життя осяє щира любов і поведе дорогами щастя і благополуччя. Сміливо йдіть за світлом цього великого почуття назустріч заповітним мріям.

Дорогі колеги, мої друзі, я всіх вітаю з Різдвом Христовим. Нехай цей добрий і чарівний свято подарує кожному яскраве світло душі і справжню радість серця. Бажаю вашим сім’ям щастя і благодаті, а вашимідеям – широких можливостей і перспектив.

З Різдвом Христовим, дорогі хрещена. Бажаю легкої і щасливого життя без тяжких турбот і переживань, з добрими посмішками і хорошими людьми поруч. Хресна, в це чудове свято я бажаю всього самого радісного, всього найнеобхіднішого, всього самого красивого. Нехай буде здоров’я, лад і достаток в твоїй чудовій родині!

З Різдвом Христовим! Радійте всі, народився Христос. Нехай у вашому домі все буде вдосталь, сім’я завжди буде нагодована, обігріта і щаслива.

Нехай блищать кришталеві сніжинки на віях, надають особливого шарму Вашому чарівному погляду. Нехай, немов зірки, відображаються сяйвом у Вашій чарівною усмішці. Нехай на душі буде тепло, а чистота думок обдарує вірою і яскравим світлом. З Різдвом!