Найкращі привітання з Трійцею українською мовою

У це прекрасне свято побажай ближньому виконання надій! Високі бажання обов’язково збудуться. Адже сьогодні на нас з особливою увагою дивиться свята Трійця. І значить – сили і турботи понад будуть потроєні. Троє святих – це один Бог. А багато людей – це одна людина. Бажаю тобі, щоб твої плани здійснилися! Бажаю отримати благословення на весь наступний рік!

Дорогі наші брати і сестри, вітаємо вас з Трійцею! Бажаємо, щоб у вашому житті завжди був поруч Христос і допомагав у всьому! Нехай благословляє Господь ваші добрі справи, добрі думки і добрі душевні пориви! Нехай допоможе вам бути схожими на нашого Спасителя, нехай дасть вам глибокої віри, великої мудрості і Святого Духа! Чистого вам неба, ласкавого сонця та довгого життя з Богом!

У свято Трійці Святий Дух зійшов на апостолів, благословив їх своїм світлим присутністю. Я бажаю тобі завжди відчувати потужну підтримку вищих сил, у всьому бачити промисел Божий, ніколи не піддаватися зневірі і вірити в краще. Зі святом!

Як прекрасно в церквах передзвонюються дзвони. Сьогодні свято Святої Трійці. На душі легко, світло і просто радісно. Дозвольте Вас привітати з таким чудовим святом, і побажати удачі, щастя і везіння. Нехай у Вашому серці завжди знаходиться місце добру і милосердю. Нехай дороговказ вказує тільки правильний життєвий шлях. Отримуйте від життя тільки натхнення і насолоду, нехай Вас, завжди радують хороші звістки. Бажаю Вам благополуччя і сімейного тепла.

Поспішаю привітати вас зі світлим святом Святої Трійці, від щирого серця бажаю вам бути здоровими і щасливими. Нехай вищі сили бережуть і охороняють ваші будинки. Чистих помислів і слушних ідей. Бажаю, щоб в житті все проходило гладко і легко, а на душі було спокійно і тепло!

Вітаємо зі святом Святої Трійці! Нехай чистий будинок, прикрашений свіжою річної зеленню, принесе вашим душам мир, щастя і спокій! Бажаємо вам виростити в собі найпрекрасніше що заповідав нам Господь: радість, милосердя і любов! Нехай вам завжди приходять на допомогу небесні захисники! А неприємності і печалі обходять ваш будинок далекої стороною!

Сьогодні наше свято в честь Дня Святої Трійці. Нехай цей день принесе нам радість і благодать Божу. Давайте порадіємо цього свята і похвалити силу Господню. Нехай Він допоможе вам у всіх ваших починаннях. Нехай ваше життя наповниться істинним сенсом, а душа знайде свободу.

Привітання з Трійцею своїми словами

Привітання з Трійцею українською мовою

Вітаю зі святом Трійці і всім серцем бажаю квіткового раю щастя і радості в душі, квітучих садів надії і натхнення за вікном, істинного сенсу життя і добрих поривів твоєї натури, приємних спогадів з минулого і світлих очікувань від майбутнього.