Оригінальні привітання з Благовіщенням

Радісна подія, день прекрасних новин і добрих подій – Благовіщення настав! Бажаю Вам справжнього щастя, успіхів у долі, великих починань і сміливих дерзань, а найголовніше – щоб кожен Ваш крок назустріч добра і щастя супроводжувався небесної підтримкою!

Він всіх вчив прощати, не пам’ятаючи зла, і лише добром відповісти на худе. Безмірною любов’ю і вірою своєю світло небесне запалив в душах людей! Блага звістка про швидкий прихід Спасителя світ осяяла, вітаю вас з цим особливим днем, нехай любов в серці горить вогнем!

У цей день ми відзначаємо велике свято – Діва Марія дізналася, що народить сина. Благу звістку приніс їй Гавриїл. Я вітаю вас, і бажаю, щоб Господня благодать зійшла на вас сьогодні, наповнюючи ваше життя добром, теплом, щастям і всім тим хорошим, що може бути в цьому світі.

Привітати з Благовіщенням

Привітання з Благовіщенням українською мовою

З Благовіщенням тебе! Сьогодні свято, а за ним прийдуть будні, тому не чекай благих вістей, склавши руки. Посвяткувати сьогодні від душі, завтра закочувати рукава і берись за роботу. Будь спритніше, швидше і повороткість, щоб хороші вести не пройшли мимо!

Шановні колеги, в це світле свято Благовіщення хочу привітати кожного з вас і побажати всім нам взаєморозуміння один з одним. Пропоную в цей день, поклавши руку на серце щиро примиритися між собою. Якщо Бог прощає нам гріхи, то хіба маємо ми право не пробачити колективних помилок, які властиво допустити кожній людині. Нехай успіх з міцним здоров’ям стануть неодмінним супутником в житті кожного з вас. Давайте скажемо Богові спасибі, за те, що він послав у цей грішний світ власного сина, щоб врятувати кожного з нас. Пропоную стати на коліна і в молитвах звернутися подумки до Господа, попросити вибачення за всі гріхи і подякувати за те, що розуміє, тоді життя наше стане світліше і яскравіше. Зі святом, шановні, нехай ангели перебувають з кожним з нас в будь-який час і в будь-якому місці.

Вітаю з великим святом Благовіщення. Нехай в житті буде багато радості і тепла. Ніколи не переставайте вірити в диво, і воно обов’язково збудеться.

Нехай сьогоднішній християнське свято принесе у Вашу оселю щастя та радість, нехай душа сяє теплом надії, нехай серце горить яскравими променями любові, а сімейне вогнище нехай завжди буде наповнений світом, розумінням і спокоєм! З Благовіщенням!

Сьогоднішнє свято хоч і великий, і світлий, але відрізняється своєю строгістю. Згідно з народним повір’ям в цей день птахам не дозволено вити власні гнізда, а дівчатам розчісувати волосся. А взагалі в зв’язку з тим, що свято наповнене святістю, не слід зловживати спиртним в цей день, не можна сваритися і лаятися. Потрібно повністю присвятити цей день для відпочинку, тому що так чинити для Господа. Вітаю зі святом, бажаю, щоб ваші серця переповнювала любов, кар’єрні і домашні, побутові справи успішно ладилися, нехай весь труд, за який ви беретеся швидко і з легкістю, властивою індивідуально лише вам. Бажаю не мати проблем зі здоров’ям, нехай доля подарує щастя більше чес зірок на небі, а друзі ніколи не кидають в біді. Зі святом, нехай пребуде святість, світ і благоговіння в ваших серцях.