Оригінальні привітання з днем ангела Савелія простими словами

Прийми наші гарячі привітання з днем ​​твого Ангела! У це особливє свято хочеться побажати зустрічати на шляху тільки справжні цінності! Любові, здоров’я, взаєморозуміння тобі Савелій!

Привітання з днем ангела Савелія своїми словами

Привітати з днем ангела Савелія українською мовою

Савелій! Сердечно вітаємо Вас з Днем Ангела! Молитовно бажаємо Вам фортеці, душевних і тілесних сил, невичерпної духовної радості і миру Божого. Навколо Вас панує особливий благодатний мир і спокій. Людина, яка прийшла до Вас за духовною порадою засмученою, утихомирюється, тому що у Вас є до нас усіх і батьківська і материнська ніжність і любов. Ви вболіває за весь світ і шкодує кожного з нас! Земний уклін і безмежна вдячність, Вам, за Ваші молитви про нас грішних, за те що допомагаєте нам побачити Світло Віфлеємської зірки, за те що ведете нас Рятівним Шляхом до Господа!

У цей чудовий день хочу побажати виконання найзаповітніших мрій. Вірю, що ангел ніколи не залишить тебе Савелій, але піде попереду, щоб освітити шлях. Бажаю особистого щастя, успіхів у професійній діяльності, міцного здоров’я і вірних друзів поруч. Нехай все, що задумано збудеться, а що не збудеться, значить було не потрібно. Пам’ятай – ти маєш людей, які люблять і цінують тебе.

Час світлих поздоровлень, час, коли твій Ангел підлітає до тебе Савелій і міцно-міцно обіймає в честь цього особливого дня. Нехай він буде поруч, сьогодні, завтра і завжди! Вітаю тебе!

Савелій зі святом тебе! Нехай сьогодні у тебе буде чудовий настрій, багато радості та щирих посмішок. Вір у успіх! Щастя, достатку та любові!

Савелій, нехай сьогодні Господь вкаже тобі шлях, по якому підеш далі, в супроводі свого ангела і вірних друзів. Пам’ятай – ми тебе любимо і завжди прийдемо на допомогу!

Я вітаю тебе Савелій з радісним та світлім днем, з днем ​​твого янгола-охоронця! Нехай твій охоронець завжди тебе оберігає від бід й заздрісних очей, хай буде твоя душа завжди наповнена великою любов’ю й щастям.

У цей день твій ангелик святкує свій день народження. Тому я бажаю, щоб він завжди був поруч з тобою Савелій і добре виконував свої обов’язки!

Твоє ім’я Савелій сьогодні звучить особливо урочисто і красиво і на це є не менше прекрасна причина – твій День Ангела. Прийми мої найтепліші вітання і найщиріші побажання: нехай ти і твій Ангел будете нероздільні, всі мрії досяжні, а бажання здійснимими!

У День ангела бажаю тобі Савелій, щоб твій ангел завжди тебе оберігав і допомагав тобі в усіх твоїх справах, щоб всі твої починання були втілені в життя, щоб тебе завжди супроводжували удача, процвітання і успіх!