Оригінальні привітання з Покровою своїми словами, у прозі

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Сьогодні ми збираємо в своїх серцях все найдобріше, але я бажаю вам, щоб це добро не залишало вас в будь-який інший день. Щоб ми завжди пам’ятали про те, що потрібно зберегти ці частинки добра до кінця нашого земного життя і заслужити Царство Небесне. Щоб ми пам’ятали про те, що нам потрібно бути добрішими до інших. Зі святом!

Приймай найщиріші вітання з Покровом Пресвятої Богородиці. Настільки унікальне свято потрібно обов’язково зазначити по-особливому, намагаючись зрозуміти численні можливості для розвитку душі і успішного просування в правильно обраному напрямку. Дорога моя людина, тобі обов’язково має везти в житті, але для цього потрібно подбати про розвиток внутрішнього світу і прагнення до реалізації свого потенціалу. Хочу побажати тобі успіху і впевненості в тому, що життя обов’язково буде радувати численними шансами. Нехай доля радує своїми яскравими гранями і численними позитивними шансами, дозволяє повірити тільки в кращі миті життя і зрозуміти, наскільки гідним може бути зліт. Будь ласка, вір в те, що доля обов’язково буде служити натхненням і дозволить зрозуміти, наскільки яскравим може бути просування в правильно обраному напрямку.

Вітаю з Покровом Пресвятої Богородиці і всім серцем бажаю жити в світі благодаті і добра під міцним захистом небес. І нехай вкриє Пресвята тебе від горя, обману і зради, і нехай душа твоя завжди рятується від похмурих думок і мирських образ.

З Покровом Богородиці хочу привітати від усього серця, вкладаючи в кожне вітальне слово тільки найтепліші емоції. Нехай Матір Божа тебе завжди охороняє від всіляких життєвих перешкод і дозволяє вірити тільки в найкращі миті долі. Використовуй кожен шанс для того, щоб успішно просуватися в обраному напрямку і вірити в можливість здобуття внутрішньої гармонії. Нехай будь-яка твоя молитва буде почута і, звичайно, сприйнята Господом. Бажаю тобі внутрішньої гармонії і впевненості в тому, що кожна мета буде досягнутою в мінімальні терміни. Бажаю чистоти думок і намірів, душевної гармонії і внутрішнього позитиву, щоб все складалося тільки найкращим чином. Будь ласка, вір в те, що кожен день життя буде неодмінно радувати своїми можливостями і дозволить зрозуміти, в якому напрямку доцільно просуватися. Цінуй життя завжди, будь ласка!

Нехай Божа Матір накриє вас своїм покривалом і вбереже вас від бід і напастей. Бажаю, щоб у вашому домі завжди був затишок, мир і порядок. Щоб в ваших душах завжди була віра, справедливість і любов. Щоб в ваших серцях завжди були лише богоугодні помисли, співчуття і співчуття. Бажаю благополуччя та світла вашим сім’ям. З Покровом Пресвятої Богородиці!