Оригінальні привітання з Покровою своїми словами, у прозі

Я поспішаю привітати вас з чудовим і світлим святом Покрови Пресвятої Богородиці. Я хочу побажати вам світла в житті, добра, захисту від будь-яких неприємностей і печалей. Щоб ваше життя було легким, як у нас легко на серці сьогодні. Щоб добро в вашій душі горіло так само яскраво, як церковні свічки і ваша сьогоднішня щедрість до знедолених супроводжувала вас щодня.

Вітаю вас з Покровом нашої Пресвятої захисниці – Богородиці! У цей прекрасний, чистий, святий день бажаю вам благочестя, віри, нехай Богородиця дасть вам захист від негативу, нехай з вами пребуде удача, чудовий настрій, добро, щастя!

Вітаю з благодатним, світлим святом Покровом Пресвятої Богородиці! Нехай в цей світлий день ваші молитви будуть почуті Матір’ю Божою! Нехай Пресвята Богородиця покриває вас своїм покровом, і жодне на землі горе і нещастя не торкнеться вас!

Величне свято – Покрову Пресвятої Богородиці – викликає трепет в душі кожного з нас. Сьогодні православний світ ставить свічки в церкві і молиться для того, щоб наші близькі булиукриті від будь-яких мирських лих. Я хочу побажати в цей свято багато світла і доброго ставлення до людей. Щоб Богородиця не забула ваш будинок і зберігала вашу сім’ю. Щоб вас не торкнулося зло, лише щастя висвітлювало ваш шлях.

Вітаю зі світлим святом – Покрови Пресвятої Богородиці! Бажаю кожному світу, міцної віри, непохитного мужності і стійкості в будь-яких ситуаціях. Хай береже, опікується, оберігає і захищає вас Богородиця, відводячи хвацько і скверну від вашого життя!

Покров Пресвятої Богородиці – це один з найважливіших і значних свят, який не можна залишати без уваги. Мені хочеться привітати вас і нагадати, що Богородиця оберігає всіх, потрібно лише вірити в це, тоді ви і відчуєте її силу. Мені важливо, щоб ви розуміли, наскільки важливим святом для нас є цей день – Покров Пресвятої Богородиці. Хочу побажати кожному з членів вашої сім’ї тільки за все самого позитивного і позитивного, а також доброго і світлого, як і сам цей святковий день. Хочу, щоб ви ніколи не скаржилися на здоров’я, а для цього воно не повинно вас підводити. Нехай ніякі біди і тривоги не лякають вас і ваших близьких, тому що ви перебуваєте під захистом Богородиці. Відмінного вам свята! Проведи свій день з рідними і близькими для вас людьми. Точно немає нічого важливішого за це.

Жовтень не радує нас погодою, але у нас є можливість самим влаштувати для себе свято, тим більше, що для цього є хороший привід. Мені хочеться привітати вас зі святом, яке відіграє дуже велику роль в житті будь-якого православного християнина – Покров Пресвятої Богородиці. Ви, напевно, чули про цей день, але, можливо, не відзначали. Сьогодні ви неодмінно повинні присвятити час своїм рідним і близьким, з ким ви відчуваєте себе комфортно. Я бажаю вам ніколи не переживати через дрібниці, тому що це просто забирає у вас час, яке ви може присвятити відпочинку. Нехай гарний настрій сьогодні не відступає від вас, тому що в таке свято по-іншому і не можна. Бажаю вам провести час настільки приємно, щоб потім зігріватися спогадами. Нехай ваше життя буде безпечною, а в цьому вам допоможемо Мати Божа.