Привітання з днем ангела В’ячеслава своїми словами, до сліз

У нас ви знайдете добірку кращих привітань з днем ангела В’ячеслава своїми словами. Слова від душі завжди виділяються із загальної маси, у нас є що обрати.

Вітаємо з днем ​​ангела! Хай щастя струмує на вас В’ячеслав з небес, крапельками літнього дощу, а теплий вітерець завжди дме попутно. Бажаємо, щоб кожна мить була наповнена радістю, а дітки приносили в будинок тільки позитивні емоції. Неможливо передати словами, як ми вас любимо і цінуємо, живіть довго нам на радість!

Сьогодні від щирого серця вітаю тебе В’ячеслав з іменінамі й бажаю щоб твоє життя підносило пріємні сюрпризи, дарувало масу незабутніх вражень, перспективних можливостей, вірного щастя и щірої любові.

В’ячеслав! Сердечно вітаємо Вас з Днем Ангела! Молитовно бажаємо Вам фортеці, душевних і тілесних сил, невичерпної духовної радості і миру Божого. Навколо Вас панує особливий благодатний мир і спокій. Людина, яка прийшла до Вас за духовною порадою засмученою, утихомирюється, тому що у Вас є до нас усіх і батьківська і материнська ніжність і любов. Ви вболіває за весь світ і шкодує кожного з нас! Земний уклін і безмежна вдячність, Вам, за Ваші молитви про нас грішних, за те що допомагаєте нам побачити Світло Віфлеємської зірки, за те що ведете нас Рятівним Шляхом до Господа!

В’ячеслав, вітаю з чудовим святом – Днем ангела! Бажаю світлої дороги до успіху і щастя, яскравих вражень і веселих емоцій, бажаю щирої радості і відмінного здоров’я, вірного кохання і незмінної удачі.

Вітаю тебе В’ячеслав з Днем Ангела ! Нехай цей день буде для Тебе справді глибокорадісним і наповненим Божою присутністю!

З Днем ангела, В’ячеслав! Твій небесний опікун подарував тобі безліч хороших якостей. Бажаю тобі НЕ розгубити цей цінній набір ангельських подарунків по жітті и пішатися тім ім’ям, что подарували тобі твої батьки.

В’ячеслав день Ангела сьогодні твій! Дай Боже, тобі доброго здоров’я! Нехай у вогнищі твоєму таїться лише спокій, зігрітий щастям, радістю, любов’ю!

Щиро вітаю тебе В’ячеслав з красивим святом-Днем ангела. Хочу в цей день побажати тобі лишь одного: нехай твій Ангел-охоронець допомагає тобі летіти, коли твої крила опускаються вниз.

Вітаю тебе з днем ​​Ангела і бажаю тобі В’ячеслав: здоров’я тіла, смирення душі, терпіння, стриманості думок та слів. Бажаю, щоб пам’ять про Бога завжди була у тебе в твоїй душі. Нехай Боже благословить тебе на добрі справи!