Привітання з Різдвом у прозі

Напередодні Різдва Христового мої найтепліші вітання улюбленому дядькові, який завжди дивував мене подарунками, приділяв мені час, даруючи свою любов і підтримку, якібули мені необхідні, не просячи нічого натомість. Бажаю, щоб в це Різдво Бог дав тобі ще багато років життя, адже ти – найкращий! Щасливого Різдва!

У світле свято Різдва Христового бажаю щирої надії, доброго світу, безсумнівного блага, вірного кохання і великого щастя.

Ось і настав чарівний і велике свято – Різдво Христове. Нехай це свято принесе всім нам радість в будинок, нехай осяє наші серця чистотою і вірою в чудеса. Адже чудеса завжди поряд з нами! Нехай наші улюблені і рідні люди будуть здорові і щасливі. Нехай Господь береже нас! Вітаю з Різдвом Христовим!

Вітаю вас з Новим роком! Це час прощати, забувати погане і загадувати бажання. Я бажаю, щоб особлива атмосфера і сила цього свята допомогли вам відпустити образи, стерти з пам’яті гіркоту розчарувань і побачити майбутнє, освітлене прекрасною мрією.

Кохана моя! У світле свято Різдва я хочу ніжно поцілувати тебе, міцно обійняти і відвести до нашої красуні-ялинки, під якою тебе чекають подарунки! І у мене є ще один подарунок для тебе, напевно, найбільший … моє привітання тобі, побажання сонячного щастя і самого кращого настрою, мої слова про те, що ти – найкраща дівчина у всьому світі і разом з тобою, це Різдво в тисячу разів прекрасніше!

Подруженько моя, всім серцем вітаю з цим воістину важливим святом – Різдвом Христовим! Нехай буде радість і спокій в будинку, душу гріють рідні люди і здоров’я міцнішає з кожним днем!

Різдво – найчарівніший і сімейне свято в році, коли здається, що повітря насичене очікуванням чудес і нових звершень. Я вітаю тебе з Різдвом улюблений мій, і хочу ще раз зізнатися в любові! Разом з тобою ми створили нашу сім’ю, в якій знайшли сенс і справжнє щастя! Нехай твої мрії здійсняться, а на серці завжди буде світло!

З Різдвом Христовим! Нехай божественний свято осяє наші серця і душі, а також проллє з вселенської чаші благополуччя дари на наші життя! Нехай настануть світлі смуги наших удач, і здоров’я прибуде до нас разом з красою потужним потоком! Бажаємо всім християнам бути під крильцем свого ангела-хранителя і жити, як у Христа за пазухою!

З Різдвом Христовим. Нехай яскрава зірка на небі запалить яскраву надію в твоєму серці, нехай від тебе відстануть всі недуги і печалі. Здорові, любити своє життя, прагнути тількидо хорошого, робити тільки добре і ніколи не знати ніякого лиха.