Привітання з Великоднем у прозі, українською мовою

У день цього найбільшого православного свята дозволь привітати тебе від щирого серця і побажати Божого благословення і тобі, і твоїм домочадцям. Нехай мир, спокій і благодать ніколи не покинуть твій будинок і завжди твоє серце буде сповнене радістю і красою. З Великоднем, зі світлим днем ​​тебе!

Привітання з Великоднем своїми словами

Привітати з Великоднем у прозі

Христос Воскрес! Прийміть найкращі побажання в цей знаменний день. Нехай буде мир на всій Землі і в вашому домі! Хай допоможе вам Господь у всіх справах!

У Світлу Пасху хочу побажати вам, щоб будинок наповнювався теплом і затишком, життя – любов’ю і щастя, а ваші рідні завжди були здорові. Нехай ваше життя буде саме такою, якою ви хочете її бачити, а дрібні розчарування стануть лише сходинкою до чудового майбутнього.

Зі святом Великодня! Нехай кожну мить цього божественного дня наповнює серце благодаттю, ласкою і захватом. А радість Христового Воскресіння спонукає до чистих помислів і добрих справ. Щастя – для душі, здоров’я – для тіла, безтурботності – для розуму! Христос Воскрес!

Зі світлим торжеством! Нехай янголята вкриють тебе від усіх бід, тривог і проблем. Згадай в голову нехай приходять виключно світлі, а щастя відвідує душу кожен новий день. Серце хай не перестає любити, а ти не забувай жити!

З Великоднем вітаємо всіх, Христос воскрес! Нехай в душі кожного жевріє доброта, спокій і затишок. Бажаємо всім величезного щастя, взаєморозуміння і присутність почуття подяки один до одного. Нехай кожен навчиться розуміти, приймати і любити себе. З цього починається гармонійне життя в любові.

Не хочу видатися надто релігійним, але ми часом за фарбованими яйцями, пасками та великодніми традиціями не помічаємо найголовнішого. Великдень – це релігійне свято і він нам дано для того, щоб ми, хоча б раз на рік згадували про епохальну подію для всього людства, яке відбулося майже дві тисячі років тому. Ісус Христос, перший і останній абсолютно безгрішний з жили на цій землі, добровільно приніс себе в жертву за нас, а потім воскрес, щоб і ми мали життя вічне. Від нас вимагається лише прийняти цю жертву і намагатися жити за Його заповідями. Тому у Велику Великдень ми обов’язково повинні відвідати Храм, віддати хвалу Отцеві небесному, попросити вибачення та помолитися за себе і своїх близьких. А вже потім, віддавши Богу Богове, ми можемо віддати Кесарю Кесарів, тобто святкувати, є і веселитися. Це, як правило, виходить у нас набагато краще. Але сьогодні в цьому немає гріха. Христос Воскресе!