Привітання з Яблучним Спасом у прозі

На щоках від посмішок ямочки, все сьогодні їдять яблучка. Вітаю з яблучним Спасом, нехай Господь береже вас за пазухою. Нехай в житті все, виходить, нехай бід і хвороб у вас не трапляється. Достаток нехай повноводною річкою, а успіх нехай за вами горою. Щоб пісні звучали тільки радісні, а думки були тільки милостиві.

Хочу привітати вас сьогоднішнім святом, який іменується як Яблучний спас. Я хочу побажати вам чудового настрою протягом всього цього дня, та й взагалі протягом всього вашого життя. Сподіваюся, що сьогодні в вашому домі пануватиме аромат свіжих плодів яблучок, які потім ви освятите в церкві. Отримайте благословення від Господа в день Преображення Господнє. Як ви розумієте, в цей день відбувається перетворення природи, тобто літо змінюється холодної восени, а ось яблучка, які дозволяють планувати загубитися в осінньої хандри. Хочу побажати вам благополуччя, а також взаєморозуміння у вашій родині. Проведіть цей день зі своїми рідними та близькими, але головне, щоб сьогодні не було місце для смутку і печалі, тому що таке свято передбачає радість і світлі думки. Вдалого святкового дня вам! Спечіть смачний яблучний пиріг і почастуєте друзів.

З усіх боків чути чудовий передзвін дзвонів. Всі православні з радістю йдуть до церкви, щоб помолитися про здоров’я, щастя, мир. Сьогодні велике свято – Преображення Господнє. Ми вітаємо всіх християн зі славним святом. Бажаємо всім міцного здоров’я, радості і величезною удачі. Нехай у ваших серцях завжди горить вогник тепла і щедрості. Будьте милосердні до ближніх. Робіть людям добро, і воно обов’язково повернеться до вас з ториця. Нехай птах щастя часто відвідує ваші будинки.

Вітаємо всіх православних християн з одним з найважливіших днів у році. Сьогодні один з Спасів – Яблучний, відомий так само як Преображення Господнє. Нехай же цей день, що знаменує собою радісна подія, буде радісним для кожного з нас і тільки зміцнить нас в нашій вірі

Мила подружка! Від щирого серця вітаю тебе з Яблучним Спасом! Бажаю тобі, щоб ти була гаряча і красива, як літо, щедра і багата, як осінь! Щоб на твоєму обличчі завжди сяяла сонячна усмішка, а на столі красувався пишний коровай! Нехай в твоїм домі назавжди оселяться любов, вірність, щастя і достаток!

Сьогодні на календарі вже шостий серпня, а значить, що прийшов час привітати вас з одним з найсвітліших і добрих свят – Яблучним Спасом. По-іншому це свято можна назвати як Преображення Господнє. Вважається, що саме в цей день відбувається перетворення природи, тобто літо змінюється восени. А ще сьогоднішнє свято передбачає освячення яблучок, якими ви потім почастуєте своїх близьких і рідних, щоб передати і їм благословення. Я хочу побажати вам, щоб цей день ви провели в колі своїх найближчих і дорогих людей. Мені хочеться побажати вам найголовнішого – міцного здоров’я. Для людини немає нічого важливішого за це, тому хочу, щоб здоров’я вас, ніколи не підводило. Нехай у вашій родині завжди панують любов і взаєморозуміння. Зі світлим святом вас, з Яблучним Спасом. Удачі вам!