Щирі привітання з Благовіщенням українською мовою

Вітаю з Благовіщенням і від душі бажаю жити благодатно і вірити, що не відпускати від серця добру надію і щодня відкривати свої двері для щастя і любові.

Пресвята Богородиця спустилася на землю, щоб подарувати спокій і захист нужденним. Бажаю тобі в цей Святий день не знати сумнівів, смутку і горя. Нехай Богородиця захистить від бід і подарує твоєму дому вічне щастя, а твоєї душі порятунок.

Як віра в чудеса, як надія на світле і чисте, кріпиться в серцях віруючих людей. Так нехай, щастя і спокій в душах, незміннобудуть з вами. Бажаю в День Благовіщення, щоб у ваші душі зглянулися благодать і заспокоєння. Миру в ваші родини і вдома.

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Я бажаю вам добра і світлих помислів, невимовного щастя і неземної енергії, тепла для вашого сердечка і повну чашу благ для сімейного вогнища.

З Благовіщенням. Нехай добрі вісті приходять до твого дому, нехай Господь веде тебе дорогою миру, любові, благодаті, нехай серце таїть світлу надію і іскорку доброти.

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці – світлим і чистим православним святом. Нехай у ваших душах оселитися світ, спокій і благополуччя. Цінуйте і дорожите близькими вам людьми. Будьте щасливі!

Дзвенять навколо дзвони, православні святкують велике свято – Благовіщення. Радіє вся земля. У церквах моляться про здоров’я. Вітаю всіх з таким чудовим святом. Бажаю вам миру і благополуччя. Нехай у ваших родинах панує мир і спокій. Нехай тривоги ніколи не відвідують ваші душі. Хай сонце дарує вам промені тепла і світла. Міцного здоров’я вам, палкої любові та розуміння. Нехай Господь оберігає вас від бід і зла. Будьте щасливі. Нехай новий день приносить вам радість і натхнення.

Зі світлим, прекрасним святом! Нехай Добра Новина, яка подарувала надію всьому людству, пробудить в твоїй душі добрі надії на щастя, радість, Божу милість і Боже благословення! Нехай в двері твого будинку стукають тільки хороші вести!

Вітаю з великим, світлим і добрим святом Благовіщення! Бажаю, щоб ваше життя було у всіх сенсах благополучною. Нехай в серцях і душах у вас завжди живе віра, яка допоможе не тільки нести свій хрест, але і приймати всі подарунки, уготовані вам долею. Зі святом!

Благовіщення Пресвятої Богородиці – це свято, яке особливо шанується в православному світі, сьогодні він знову стукає в наші двері і просить відчинити свої серця і душі. Божа Матір отримала від Господа благословення і відповідь на свої щирі молитви, і пролиті сльози. Нехай життя Божої Матері і приклад самого рятівника стане для вас прикладом того, що завжди потрібно вірити в диво, просити допомоги Господа і щиро молиться. Нехай це свято змусить вас забути про щоденні проблеми і тієї метушні, яка так часом стомлює. Нехай Богородиця стане вашим другом, до якого завжди будуть звернені всі помисли і молитви не тільки в хвилини смутку і тривоги, але і в хвилини щирої радості. Нехай у ваших серцях живе щира віра в свого Господа і Божу Матір. Нехай тільки світло і тепло осяває ваші оселі та серця, проганяючи темряву і неприємності, які знаходяться навколо.