Щирі привітання з Миколаєм у прозі

Нехай цей чудовий світлий свято принесе в кожен будинок тепло сімейного вогнища, любов, радість спілкування з близькими, благополуччя і стабільність. Бажаємо Вам якомога більше радісних подій, нехай у Ваших серцях завжди живуть віра і надія.

З Днем Святого Миколая. Бажаю дивовижних миттєвостей в житті, справжнього чаклунства, взаємної любові, здоров’я і безсумнівного щастя!

З Днем Святого Миколая! бажаю,щоб добрий Ніколайчик подарував тобі щастя і радість, надію і солодкість. Нехай в це світле свято життя стане яскравішим, веселіше, чудесней і дивовижніше. Бажаю здоров’я, достатку і любові.

Я бажаю, щоб святий Миколай завжди берег Вас, щоб молитви чув і виконував найпотаємніші бажання. Нехай від бід завжди вкриває і береже, щоб навіть на поріг вони не ступали.

Будь ти крутий бізнесмен чи двірник, будь ти керівник величезного підприємства або вчитель, в переддень свята Святого Миколая в душі відчуваєш себе трішечки дитиною, з надією заглядаючи вранці під подушку, чи немає там сюрпризу. Якщо людина хоч іноді вірить в диво і казку – значить він добрий. Але ж світ тримається на трьох китах: Добре, Вірі і Милосердя. Свято Святого Миколая – чарівний. Ми чекаємо його з великим нетерпінням. Дозвольте привітати вас! Бажаю, щоб обов’язково збулася заповітна мрія, щоб вас ніколи не покидала віра в завтрашній день. Нехай це свято принесе вам удачу, щастя і гарний настрій. Благополуччя, достатку і добра вам у всьому.

Вітаю тебе з Днем святого Миколая! Бажаю, щоб він зі своїми Ангелами-помічниками приніс в твій будинок даний величезне щастя. Нехай збудуться всі найпотаємніші мрії! Хай сонце завжди зігріває тебе, а рідні люди люблять і бережуть! Міцного здоров’я, а сліз тільки від радості! Нехай буде все прекрасно кожен день і кожну годину твого життя!

Вітаю з Днем Святого Миколая, зі святом радості і щедрих подарунків. Бажаю знайти під подушкою смачну шоколадку і добре побажання, розділити радість і втіха з коханими і близькими людьми, наповнити свій будинок святковим затишком і променистим щастям.

З Днем Святого Миколая! Нехай мир буде сповнений чудес, нехай життя з кожним днем ​​наповнюється щастям, любов’ю і радістю. Бажаю, щоб у твоєму серці було стільки доброти, скільки її було в серці Святого Миколая, бажаю, щоб в твоїй душі було стільки світлих надій, скільки зірочок на святковому нічному небі.

Вітаю з Днем святителя Миколая! Бажаю, щоб святий Миколай поклав в залишений тобою носок щось важливе і пам’ятне для тебе. Ну а ми, в свою чергу, давай підготуємо і зіграємо для Миколи Чудотворця якусьдобру сценку.