Щирі привітання з Різдвом у прозі, українською мовою

Бог народився людиною, проявивши вищу силу Любові до людей. Будемо вдячні і принесемо духовні плоди Небесного Отця! З Різдвом!

Бажаємо, щоб святкування приходу в світ Спасителя згуртувало вашу сім’ю, помножив взаєморозуміння, щоб ніякі переживання зовнішнього світу не могли похитнути сімейний корабель.

Моя улюблена, моя єдина, моя незрівнянна королева! Я бажаю тобі завжди бути такою ж неповторною і прекрасною, як сніжна героїня казки, але щоб в твоєму серці завжди вирувала пожежа любові і пристрасті. Пуску і життя твоє нагадує добру казку, з чудесами, чарівниками і веселими пригодами. Бажаю тобі величезного щастя в це велике і світле Різдво. Зі святом!

Улюблений, я від щирого серця хочу привітати тебе з Різдвом Христовим. Цей світле свято обов’язково принесе нам щастя, взаєморозуміння, гармонію, єдність і зробить нашу любов ще міцніше. З Різдвом, з самим добрим і красивим святом!

У Різдво хочеться чудес і чарівництва. Як дитина, чекаєш якоїсь магічної зустрічі, несподіваного сюрпризу і нескінченного потоку подарунків. Я хочу побажати тобі, щоб світле свято став поворотним моментом в твоєму житті. Нехай в цей день тобі вручають премії, освідчуються в коханні, повертають борги і щиро дякують за твою допомогу і зусилля! Будь щасливий, тому що Різдво саме для цього і існує!

Вітаю тебе зі світлим християнським святом – Різдвом нашого Спасителя! Нехай в твоїй душі живуть віра, надія, любов, милосердя і терпіння! Нехай Бог відведе від тебе і твого будинку всі біди і нещастя. Міцного здоров’я, щастя, удачі тобі і всім твоїм близьким. З Різдвом Христовим!

Вітаю з зимовим торжеством добра і веселощів! Нехай чарівне свято Різдва призводить до твого дому рідних людей і виконує заповітні бажання, зміцнює віру в хороше і дає сили для важливих справ, проганяє прикрі тривоги і щедро дарує безтурботне радість!

У радісне Різдво Христове дозвольте привітати вас! Побажати миру і щастя в душі, благополуччя і взаєморозуміння в відносинах. Нехай в будинку вашому буде тепло, спокійно і радісно. Нехай близькі будуть поруч і обдаровують вас добрими посмішками.Життя хай буде багата на щасливі прекрасні події. Серце ваше нехай наповнюється любов’ю і добродушністю!

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай дороговказ допоможе знайти вірну дорогу в будь-якій ситуації, а в житті завжди буде місце чуду. Бажаю, щоб різдвяна казка принесла в будинок любов, тепло і щастя.

Привітання з Різдвом своїми словами

Привітати з Різдвом своїми словами