Щиросердечні привітання з Різдвом своїми словами, до сліз

Нехай різдвяний світло осяє ваше життя, наповнить серця вірою і подарує вам гармонію, любов і щастя. З Різдвом!

Вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю світлою і прекрасне життя, як твоя чарівна посмішка, бажаю нескінченних митей радості і щастя, ні хвилини без любові і удачі. Будь ніжним ангелом і приголомшливою жінкою.

Привітання з Різдвом у прозі

Привітання з Різдвом до сліз

Мій найкращий і улюблений, вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю ясних і чистих думок, добрих цілей і спонукань, світу на душі! Нехай нічого тебе не турбує даремно і в сімейному житті знаходиш спокій!

Вітання з Різдвом Христовим своїми словаміПоздравляю вас зі світлим святом Різдва Христового! Нехай Немовля Христос наповнить наші душі міцною вірою, щирою радістю і гарячою любов’ю, дасть сили творити добрі справи і захистить від усяких бід і напастей. Нехай світло Христове осяє все наше життя і не дасть нам збитися з правильного шляху!

Бажаю, щоб в душі завжди жив дух Різдва, а життя було такою ж доброю, яскравою і святковою. З Різдвом!

Дорогий мій друже! Я з радістю згадую наше з тобою дитинство! Нехай Різдво принесе і тобі тільки приємні спогади, а також щастя, успіх і удачу у всіх починаннях! Нехай обов’язково здійсняться всі твої заповітні бажання! Зі святом!

Друзі, вітаю вас з самим добрим щирим святом! Нехай всі ваші мрії матеріалізуються, надії виправдовуються, а ідеї втілюються в реальність. Бажаю здоров’я вам і всім вашим рідним і близьким людям. Душевного спокою, щирої уваги, теплоти і ніжності. Нехай розмірене і спокійний плин життя іноді порушують сплески яскравих радісних подій!

Вітаю з Різдвом Христовим і побажати хочу, щоб за вікном було красиво і спокійно, щоб у домі панували щастя і благополуччя, щоб серце випромінювало любов і добро, щоб душу зігрівала турбота рідних людей і світлі моменти святкових днів.

Дорога свекруха, від душі вітаю з Різдвом Христовим. Нехай в це свято всі образи і тривоги покинуть Вашу душу, нехай в серці залишиться тільки щастя і любов, нехай щедрий свято збере Ваших близьких, які подарують вам свої усмішки, добрі побажання і велику радість.

Цим чудовим Різдвяним ввечері вся наша сім’я зібралася за святковим столом в єдиному прагненні відчути в наших душах божественне світло і тепло. Нехай наші бажання з’єднуватися у вдячній молитві до Викупителю, який через страждання врятував світ і всіх нас. За Різдво Христове!

Друг мій, з Різдвом! В цю світлу ніч бажаю світла в житті. Використовуй свої можливості на повну силу, радуйся великим подіям і особливо дрібниць. Роби добрі справи, але не забувай про себе. Прагни до успіху і перемагай, люби і будь любимо. Головне – вір в диво!