Щиросердечні привітання з Різдвом своїми словами, до сліз

Ось і настав світле свято Різдва Христового, вітаю тебе! Волхви принесли Немовляті Христу в дар золото, ладан і смирну, і в твоє життя нехай стане такою ж яскравою, як золото, спрямованою до Бога, як куріння ладану, і приємною, як аромат смирни!

Привітання з Різдвом своїми словами

Привітати з Різдвом у прозі

У чарівну Різдвяну ніч я вас вітаю зі святом і бажаю казкового життя! Тільки уявіть всі свої мрії і повірте в те, що їм прийшов час, саме сьогодні здійснитися, наповнивши ваші дні радістю, добром і любов’ю! Нехай ваше життя радує вас не тільки в свята виконанням бажань і справжнім коханням найближчих людей, а й у звичайні дні. Нехай радість іскриться в вашому настрої, а удача не залишає вас ні на хвилину. Нехай в цей день на всій планеті настане довгоочікуваний мир, і небо назавжди стане блакитним! Ще хочу побажати всім людям, величезного і міцного здоров’я, адже коли людина здорова, то інше, лише справа часу. Бажаю бачити тільки позитивне в будь-яких життєвих ситуаціях і заряджати своїм оптимізмом і невгамовною енергією оточуючих людей. З Різдвом Христовим, дорогі друзі!

Багато століть назад нашу землю благословив Господь Бог чудом – народженням сина свого. Так, нехай на Різдво і в твоєму домі буде благодать Божа. Дзвінко сміються діти і внуки. Доброзичливо посміхаються гості. Хай щастя ніколи не покидає поріг, а горе і смуток загубляться десь у сніговій хуртовини.

Дорога кумуся, вітаю тебе з Різдвом Христовим і бажаю краси життя, мрії і бажань. Дорога, нехай тебе оточує благодать, нехай в тебе живе справжня віра і тверда впевненість, нехай перед тобою з кожним днем ​​відкриваються нові горизонти щастя, а за тобою залишаються дні добрих діянь.

У Різдво Христове хочу Вам побажати щастя і радості, здоров’я і удачі. Нехай Бог береже Вас і Вашу родину. Нехай справи йдуть в гору, діти ростуть міцними, розумними і веселими, а з другою половинкою Ви будете жити в мирі та злагоді.

Нехай буде мир і щастя з вами, дорогі колеги. Вітаю всіх з Різдвом Христовим і бажаю прекрасних можливостей життя і добрих надій душі, великої радості і світлих очікувань, достатку в родинах і благополуччя на шляху. Бажаю, щоб різдвяна казка неодмінно постукала до кожного в будинок і подарувала для вас теплу і затишну атмосферу.

Нехай всі надії збуваються і ніколи не виявляться марними. Бажаю, щоб це Різдво було світлим, щасливим і ясним. Нехай цей світ, завжди платить добром. Нехай повним достатку буде твій затишний і гостинний будинок. Бажаю тобі величезний запас, здоров’я, удачі і благополуччя. З Різдвом, улюблена матуся!