Щиросердечні привітання з Трійцею своїми словами, до сліз

Хочу вам побажати в свято Святої Трійці впевнено йти до своїх цілей, ніколи не відступати назад і вірити, невпинно вірити в те, що життя дане тільки для самого кращого! Нехай найголовніші чудеса неодмінно очікують попереду, а доля підносить найдостойніші подарунки!

Вітаю з Трійцею і всім серцем бажаю крокувати по життю впевнено і щасливо, проходячи повз бід і подлостей, зупиняючись біля струмка натхнення, відпочиваючи на галявині відради, вдивляючись в синяву чистого неба, оточуючи себе гармонією і розділяючи з кожним свою надію, радість і любов! Здоров’я, достатку і добра!

Які речі в житті важливі для тебе? Небо, сонце і вода? А може бути – здоров’я, віра і любов? Не дарма число три стало священним. Свята Трійця сьогодні стукається в душу до кожного. Бажаємо всім усвідомити і прийняти це. Сьогодні для цього дуже вдалий час. Зі святом!

Привітати з Трійцею

Привітання з Трійцею українською мовою

Нехай цей день покаже всім, як багатоликий світ світла і добра. Однією рукою нехай дасть Господь вам щастя в житті, інший успіх в справах ваших, кар’єрі, а третій спокій і благодать в душі. Щастя вашому дому, міцної сім’ї, вірності і спокою.

Святу Трійцю в народі називають зеленим святом. Всі будинки прикрашені ароматної зеленню. Кажуть, якщо на зелень впаде Божа сльоза з неба, значить бути році врожайного. Прийміть мої щирі вітання зі святом. Нехай ангел з небес захистить ваш будинок від негоди, нехай Господь пошле благословення. Нехай віра в Бога допомагає вам жити. Бажаю вам міцного здоров’я, особистого щастя і великий взаємної любові. Нехай вам зустрічаються тільки надійні і вірні друзі. Всіх земних благ вам і довголіття.

Сьогодні ми з вами будемо відзначати одне з найсвітліших і добрих свят, який з року в рік приносить щастя в наш будинок, в нашу сім’ю. Мені хочеться привітати мою дорогу і найулюбленішу матусю зі святом Трійці. Ти як завжди грунтовно підготувалася до цього чудового дня, тому мені хочеться подякувати тобі за те, що ти подарувала нам такий гарний і добрий святковий день. Мало хто знає про цей день, тому ми сьогодні повинні будемо привітати деяких наших знайомих, щоб і вони дізналися, що це за світле свято – Трійця. Я хочу побажати тобі лише здоров’я. Ніколи не втомлюся бажати тобі цього, тому як здоров’я зайвим не буває ніколи. А ми зробимо все для того, щоб наша улюблена мамуля відчувала себе найщасливішою, щоб вона була оточена любов’ю і турботою. Нехай це свято буде ще одним приводом для нас, щоб зібратися і провести відмінно час.