Зворушливі привітання з Благовіщенням своїми словами

Зі світлим, прекрасним святом! Нехай Добра Новина, яка подарувала надію всьому людству, пробудить в твоїй душі добрі надії на щастя, радість, Божу милість і Боже благословення! Нехай в двері твого будинку стукають тільки хороші вести!

Благодаті і спокою душі, любові такої, щоб зігріла серце, вогню в очах, здоров’я, бачити світу красу я в цей день бажаю вам сердечно! День радісний і світлий для мирян – Благовіщення нехай зміцнить вашу віру, подарує, терпіння, сили і доброту!

Шановні колеги, в це світле свято Благовіщення хочу привітати кожного з вас і побажати всім нам взаєморозуміння один з одним. Пропоную в цей день, поклавши руку на серце щиро примиритися між собою. Якщо Бог прощає нам гріхи, то хіба маємо ми право не пробачити колективних помилок, які властиво допустити кожній людині. Нехай успіх з міцним здоров’ям стануть неодмінним супутником в житті кожного з вас. Давайте скажемо Богові спасибі, за те, що він послав у цей грішний світ власного сина, щоб врятувати кожного з нас. Пропоную стати на коліна і в молитвах звернутися подумки до Господа, попросити вибачення за всі гріхи і подякувати за те, що розуміє, тоді життя наше стане світліше і яскравіше. Зі святом, шановні, нехай ангели перебувають з кожним з нас в будь-який час і в будь-якому місці.

Віра і правда в служінні Господу, допомагає врятувати не тільки свою душу, а й душі рідних і близьких. Надія на мир і спокій, які одного разу запанують на нашій грішній Землі, закликає знову і знову просити прощення за гріхи і погані думки.

Благовіщення – велике свято. Саме в цей світлий і важливий день я бажаю радості і доброти в житті, умиротворення, захисту від усіляких мирських гріхів. Нехай Господь веде вас по життю, виключаючи будь-які ризики відступитися і зірватися в прірву. Нехай Вищі сили захищають ваш будинок від бід та смутку, печалі, страхів, сумнівів. Щира радість, сміх дітей і онуків, умиротворення нехай прийдуть в Благовіщення і залишаться навіки, незважаючи ні на що. Свято, яке сьогодні легко і несподівано настав, – це основа великого насолоди від щастя життя. Саме в Благовіщення можна наблизитися до Господа і постаратися більше зрозуміти суть буття, розкрити нові грані самого себе. Скористайся цією можливістю, адже тільки вона допоможе виконати найпотаємніші бажання. Пресвята Богородиця Марія обов’язково надасть підтримку. Вірте в Богородицю, Бога й Ісуса Христа!

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці. Нехай в цей день твоя душа відкриє свої ворота щастя і надії, нехай чистим і щирим завжди залишається твоє серце, хай не буде в житті фатальних помилок і злих намірів, нехай тільки добрі і радісні вісті стукають у твій будинок.