Зворушливі привітання з Новим роком та Різдвом Христовим простими словами

Поспішаю привітати з Новим роком, Різдвом і побажати, щоб бажання, загадані під бій курантів, обов’язково здійснилися. Нехай удача, радість, здоров’я, достаток і любов супроводжують тебе весь рік і все життя. І нехай кожен прожитий день, залишається в твоїй пам’яті щасливим і пам’ятним миттю.

Дорогі колеги, від щирого серця хочу привітати кожного з вас з наступаючими святами! Старий рік був для нашої компанії непростим: подій було багато, і далеко не всі з них були позитивними. Однак ми з легкістю справжніх професіоналів подолали всі труднощі, хоча часто починало здаватися, що удача і зовсім відвернулася від наших проектів.

З Новим роком і Різдвом Христовим. Щиро бажаємо вам щастя і любові. Нехай поруч завжди будуть дорогі і близькі серцю люди. Щоб весь рік вам не знати самотності і туги. Нехай наступаючі свята принесуть виконання світлих помислів і допоможуть знайти дорогу до довгоочікуваного щастя.

Зимова пора щедра на свята, Новий Рік і радість Різдва, Щиро привітаю, побажаю Вам Миру, світла, і в душі тепла. Виконання щирих бажань, Пам’ятати головне, забути про все погане, Хай всюди супроводжує удача, З Новим роком Вас і з Різдвом.

Вітаємо з наступаючими святами і бажаємо вам чудового настрою! Нехай Господь оберігає вашу сім’ю, і удача зі щастям супроводжують цілий рік. Найнеймовірніші очікування виправдаються в потрібний момент. З Новим роком і Христовим Різдвом! Миру і добра вашій родині!

Коли січнева ще в розпалі хуртовина, І білий сніг укутав міста, Церковний дзвін звучить по всій окрузі: Над Віфлеємом запалюється зірка. Спаситель світу в цю ніч народився! Господь прощення всім людям посилає. І Ангел Божий раптом з небес спустився, І людям радісну новину звіщає. Нехай Різдво наповнить будинок ваш щастям, І звістка благая піснею зазвучить, Обминають стороною все негоди, І радість в двері до вас скоро постукає.

Вітаю з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай в житті трапляються чудеса, нехай блищать від щастя очі, нехай серце вірить тільки в хороше, нехай душа не знає образ. Бажаю здоров’я і удачі, бажаю настрою яскравого, як новорічна ніч, бажаю життясяючою, як ніч перед Різдвом!

Нехай Різдво та Новий рік своїм розгонистим розчерком вмить перетворять старі образи і проблеми, що минає в пил. Адже за це ми любимо магію цих свят. Мова йде не про матеріальні блага, мова йде про наших душевних тяготи і бажаннях. Мені щиро хочеться, щоб від тягот в новому році не залишилося навіть спогадів, і їх важкий вантаж упав, поступаючись місцем всьому доброму, красивому і світлого. З Новим роком і Різдвом, нехай у вас все буде добре!