Зворушливі Різдвяні привітання своїми словами, у прозі

Вітаю з Різдвом Христовим і від всієї бажаю щиро любити всім серцем і сподіватися на краще душею, збирати всіх близьких за великим столом і радувати улюблених приємними сюрпризами, вірити в свою удачу і берегти щастя, красиво мріяти і гріти серце надією.

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. День всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай в це свято наші бажання з’єднаються у вдячній молитві до Викупителю, який через страждання врятував світ, а значить і всіх нас. З Різдвом Христовим!

Привітати на Різдво

Привітати на Різдво українською мовою

З Різдвом! Бажаю вам здоров’я, щастя і любові! Щоб життя було наповнене тільки щасливими миттєвостями!

Різдво Христове настав! Вітаю всіх Вас дуже-дуже. Нехай в серцях запаляться нові перемоги. Нехай від радості співає душа!

У Різдво бажаю Вам терпіння, гарного настрою і щастя. Нехай різдвяна ніч обдарує чарами і, чудесами! Вітаю!

Вітаю з Різдвом, бажаю миру і райдужного щастя, великої любові і міцної віри, добрих чудес і повного достатку всіх благ в житті.

З Різдвом! Нехай свято це стане знаком щастя і блага в твоєму житті, нехай, як тільки на небі займеться зірка, в твоєму серці розгориться вогонь любові і радості.

Дорога моя дівчинка, моя улюблена хрещениця! Я бажаю тобі перейнятися світлим духом Різдва і відкрити своє серце для самих справжніх чудес. Нехай в твоєму житті будуть тільки добрі люди, щасливі події і великий успіх. Нехай Господь щогодини оберігає тебе від поганого. Миру, співчуття, розуміння і любові тобі, моя дівчинка. З Різдвом!

Ми всі втомлюємося від одноманітних буднів, побутових і матеріальних проблем, від нескінченної гонитви за втраченим Адамом і Євою раєм. Але в ці святкові дні є привід зупинитися і подивитися на зірки. Де то там, в холодному космосі, горить різдвяна зірка. Саме вона дала нам надію і душевний спокій. Тому в цю казкову різдвяну ніч і дорослі, і діти не усвідомлено чекають дива. І диво обов’язково станеться: діти отримають іграшки, про які мріяли, закохані зізнаються один одному в своїх почуттях, а посварилися подружжя помиряться. Вітаю вас з великим дивом – Різдвом Христовим!

З Різдвом Христовим! Бажаю, щоб кожен день в твоєму житті траплялося чудо, щоб з ранку до вечора з тобою була твоя удача, віра і надія. Нехай в це світле свято світліше стануть твої думки і щасливіше життя.

Шановні мої колеги, вітаю вас з Різдвом Христовим. Нехай цей добрий і світлий свято подарує щастя і благо вашим будинкам, нехай у вас в душі зачаїться надія і радість, нехай в будь-якій справі вас супроводжує удача й везіння, нехай буде добрим світ навколо і люблячими близькі люди.