Кращі привітання з Водохрещем

У нас ви знайдете добірку гарних привітань з Водохрещем українською мовою. Слова від душі завжди виділяються із загальної маси, у нас є що обрати.

З Хрещенням Господнім! Нехай зірки світять для тебе, нехай ангели зберігають спокій, нехай життя буде позитивною, нехай здоров’я зростає з кожним днем. Бажаю тобі райських благ, душевної рівноваги, міцних сімейних уз і вічної радості, незліченних скарбів і чудових друзів.

Бажаю в день Богоявлення знайти Господа нашого в своїй душі. Нехай цей святий день стане одним з найщасливіших днів у твоєму житті!

Прийміть найщиріші вітання з Хрещенням Господнім! Свято хрещення даний нам для того, щоб ми по-новому поглянули на світ навколо нас, повірили в його чистоту і взяли в серці його красу. Зі святом, світлим і чистим Хрещенням!

Вітаю з Хрещенням Господнім і бажаю, щоб всі тяготи і турботи пішли, омиті святою водою цього благодатного дня. Нехай свято подарує душевну рівновагу, міцне здоров’я, мир в сім’ї і затишок в домі.

Вітаю з Хрещенням Господнім. Залиш за дверима всі тривоги, запали на віконці свічку надії, відкрий своє серце для щирої любові, дай душі своєї відчути свободу. Бажаю здоров’я і всіх благ, допомоги Бога і удачі ангела-хранителя.

З Хрещенням Господнім! Сьогодні потрібно обов’язково напитися чудовою святої води для оздоровлення та тіла, і духу. Подумати про приємне, помолитися, попросити Бога за себе і близьких людей. І налаштуватися тільки на добробут і щастя! Адже без віри нічого і не буде. Вірити в Бога, в себе, в хороше – і все обов’язково буде добре!

Нехай Водохресні морози вас підбадьорять і загартують. В це святоварто відпустити все погане і змити гріх святою водою. З Хрещенням Господнім вас!

Вітаю з прекрасним святом – Хрещенням Ісуса Христа! Нехай твій океан життя буде нескінченно щасливим, без сильних хвиль і потрясінь, але і штилю тобі я теж не хочу! Нехай завжди буде головне, що повинно бути в житті, – любов. Чи не розслаблюйся і не спочивай на лаврах. Бажаю багато сил для роботи і відпочинку, а також доленосних зустрічей і яскравих подій.

З Хрещенням Господнім вітаю всіх віруючих християн і бажаю ніколи не втрачати надію, завжди знаходити віру і знаходити любов!

Бажаю тобі в день Хрещення, щоб свята вода бурхливим потоком змила всі проблеми, сльози, які не приємності, недоброзичливців і заздрісників, хвороби і розчарування. Нехай в твоєму житті залишаться тільки любов, взаєморозуміння, рятівна віра і світлі думки. Нехай великодушний Господь і близькі люди завжди будуть для тебе джерелом сил і натхнення. Зі святом!