Гарні привітання з Водохрещем своїми словами, до сліз

У нас ви знайдете добірку зворушливих привітань з Водохрещем своїми словами, у прозі. Слова від душі завжди виділяються із загальної маси, у нас є що обрати.

Вітаю з Хрещенням Господнім і щиро бажаю перемагати свої страхи і сумніви, твердо вірити в успіх і істинно відчувати в житті щастя. Нехай у серці палає вогник любові, нехай у душі таїться радість і надія.

Нехай свята водохресна вода змиє всі ваші неприємності і прикрощі та після свята ваше життя піде по шляху, легко веде до благополуччя, умиротворення і щастя! Нехай в хрещенські морози в вашому домі буде тепло і затишно, у вашій родині буде сонячно і радісно, ​​в вашій душі буде ясно і світло!

Вітаю з Хрещенням Господнім і побажати хочу здоров’я тобі і близьким, бравих сил і доброти душі, світлих надій і благополуччя, щирої любові і вірного щастя на життєвому шляху.

В цей прекрасний день, коли на серці особливо тепло, вітаю вас від усієї християнської душі, з доброю святом – Хрещенням Господнім. Сьогодні сама природа переймається Божою Благодаттю – святий стає вода. Бажаю вам любити один одного і Господа нашого.

Зі світлим і чистим днем, з хрещенням Господнім! Нехай молитви наповнять серце, а щастя душу. Зі святом!

Вітаю зі світлим святом – Хрещенням Господнім! Нехай в душі будуть мир і спокій, нехай оточують тільки добрі і чуйні люди. Швидше ж пірнай в ополонку, закаляйся – і нехай все погане тут же забувається і ніколи не згадується!

Вітаю з Хрещенням Господнім і бажаю водою священної змити всі хвороби, біди і розчарування. Нехай Бог завжди буде з тобою, нехай в житті буде мир, любов і радість.

Кажуть, що якщо в день Водохреща 19 січня будуть сильні морози, це означає, що Бог простив свій народ і буде допомагати йому. Сьогодні саме такий день, і я хочу побажати тобі, подруга, як можна більше Господньої благодаті в житті! Будь здорова, щаслива і успішна. З великим святом!

Нехай разом з Хрещенням Господнім у Вашому домі оселиться радість, спокій, виконання бажань, теплота в стосунках і порозуміння між собою.

Сьогодні найсвітліше свято – Хрещення Господнє. Ми всі з великою надією чекаємо вибачення за всі скоєні гріхи, старанно помолимося і омивається святою водою, щоб очистилися душа і тіло, і життя стала прекрасною. Вітаємо вас зі світлим святом. Нехай кожна мить вам здається дивом, нехай всі проблеми вирішуються легко, нехай Божественний щедрий вогонь зігріває теплом ваші серця. Бажаємо вам величезного щастя і всього самого найкращого. Нехай у всьому допомагає вам віра, а все негоди нехай замерзнуть назавжди.