Красиві привітання з Медовим Спасом

У нас ви знайдете добірку зворушливих привітань з Медовим Спасом своїми словами. Слова від душі завжди виділяються із загальної маси, у нас є що обрати.

Щиро хочемо привітати, вашу чудову сім’ю зі світлим святом Господнім! Нехай Медовий Спас, разом зі свіжим медом, подарує вашому дому: спокій і затишок, солодке життя і міцне здоров’я, віджене негоди і подарує достаток!

Дорога сестро, вітаю тебе з Першим Спасом! Бажаю, щоб кожен твій день, подібно дня маленької бджоли, був наповнений корисною працею. Щоб дім твій був сповнений, як стільники. Щоб життя було солодким, як мед, і освячена Божою Благодаттю, як і Дари в цей день. Сьогодні ще й особливе свято тому, що на Медовий Спас Господь прощає нам всі наші «бабські» гріхи. Так що радій, сестра, з чистотою душевною ми увійдемо в Успенський піст і дай нам Бог не розгубити її до наступного Медового Спаса!

Дорогі друзі, вітаю всю вашу сім’ю з Медовим Спасом. У настільки світле свято хочеться побажати щастя і успіху, внутрішньої гармонії і спокою. Будь ласка, цінуйте кожен день, який виявляється подарованим долею. Бажаю чистоти і світлини буття, яке неодмінно має бути втіленням ваших найпотаємніших побажань, віри. Нехай Господь неодмінно захистить вас від випробувань і труднощів, подарує багато шансів для того, щоб досягти поставленої мети. Вірте в те, що ви зумієте відкрити тільки яскраві грані свого життя. Сміливо і активно просувайтеся до поставлених цілей, виявляючи упевненість в тому, що все неодмінноскладеться так, як задумано. Приймайте тільки найщиріші, справжні привітання з Медовим Спасом, воістину прекрасним святом, яке є відображенням вашого внутрішнього світу.

Вітаю з Медовим Спасом і від душі бажаю медових пряників в життя без батога і щастя солодкого, як справжній смачний і корисний мед.

У Медовий спас хочу знати, що ти відчуваєш внутрішню гармонію, чуєш спів серця, відчуваєш зліт своєї душі. Нехай весь день проходить тільки з позитивними подіями, а свято підказує, як потрібно розвиватися далі, що потрібно робити, щоб зберегти настільки прекрасний настрій. Сьогодні ти неодмінно купуєшся в теплій річці, а потім – прогулятися по полю. Увечері ми скуштуємо солодкого меду з маковими пирогами, насолоджуючись душевними розмовами. Ми скажемо один одному багато приємних слів і, звичайно, моє побажання тобі прозвучить щиро, а тому збудеться. Рідненький мій чоловічок, будь ласка, будь щасливим і вір в прихильне ставлення долі, адже тільки в цьому випадку ти зможеш відзначити: «Я насправді щасливий!». Приймай щирі вітання з прекрасним літнім святом, яке потрібно відзначити поруч зі своїми близькими людьми.