Щирі привітання з Медовим Спасом до сліз

У нас ви знайдете добірку кращих привітань з Медовим Спасом простими словами. Слова від душі завжди виділяються із загальної маси, у нас є що обрати.

Вітаю з Медовим Спасом і від щирого серця бажаю міцного здоров’я, добротної життя і солодкої любові. Нехай Господь відводить від тебе і біди, і недуги, нехай кожен день дарує медову радість і насолоду.

Ось і настав жаркий день літа з Медовим Спасом. Бажаю, щоб у цьому році ти відчув унікальність релігійного свята, який спрямований на можливість єднання і справжнього щастя в колі дорогих, близьких людей. Поспішаю я тобі побажати унікального дня зі своєю сім’єю, яку ніким і нічим не заміниш. Нехай в Медовий спас у вас в будинку лунає щирий сміх і перелівістие розмови про буття, світле майбутнє. Сподіваюся, що ви поздравите один одного і зберетеся за святковим столом, де, звичайно, повинні бути представлені медові солодощі. Нехай у тебе в нинішньому році свято виявиться особливим. І, звичайно, я вірю в те, що мої поздоровлення теж виявляться справді важливими для душевного преображення, можливості насолодитися теплом сказаних слів. З Медовим Спасом, адже він унікальний свято для кожної віруючої людини.

З Медовим Спасом. Бажаю куштувати кожен день щасливого життя, немов смачний, справжній мед, бажаю невтомно вірити в краще і дивитися на цей світ з любов’ю.

Сонечко іскриться в кожній крапельці запашного меду. Солодкий аромат розноситься по всій окрузі. Чути дзвін з церковних дзвіниць. Тиха радість переливається від серця до серця. Усюди чути теплі привітання, люди пригощаються бурштиновим медом. Неспішної ходою прийшов Медовий Спас! І я хочу від щирого серця привітати вас, мої солодкі! Радості вам, миру і благополуччя!

Вітаємо з чудовим святом – Медовим Спасом. Саме це слово несе умиротворення в серцях людей. Бажаємо щастя в ваш будинок, щоб ніякі проблеми не змогли порушити мир і любов в сім’ї! Бажаємо, щоб літо не закінчувалося, і щоб всі бажання виконувалися із завидною швидкістю!

Бажаю солодкого життя і благодатних днів. Нехай Медовий Спас принесе в ваш дім достаток і благополуччя. Зустріньте це православне свято в гарному настрої і з любов’ю в серці!

Дорога сестро, вітаю тебе з Першим Спасом! Бажаю, щоб кожен твій день, подібно дня маленької бджоли, був наповнений корисною працею. Щоб дім твій був сповнений, як стільники. Щоб життя було солодким, як мед, і освячена Божою Благодаттю, як і Дари в цей день. Сьогодні ще й особливе свято тому, що на Медовий Спас Господь прощає нам всі наші «бабські» гріхи. Так що радій, сестра, з чистотою душевною ми увійдемо в Успенський піст і дай нам Бог не розгубити її до наступного Медового Спаса!