Красиві привітання з Великоднем простими словами

В Божий світле свято, прийміть наші побажання добра! Шлях радість не покидає Ваш будинок і світло любові осяває Ваші усмішки!

Ось і настав найбільше християнське свято – Великдень, Великий день. Це день, коли вищі сили на радощах готові виконати будь-які бажання православного людини. Бажаємо вам, щоб так і сталося. Радійте приходу Світлого дня. Миру вам і благополуччя. Христос Воскресе!

Вітаю зі святом Пасхи, і в цей чудовий світлий день хочу побажати здобних і смачних пасок з печі, красивих писанок в кошику, великий і радісною надії для душі, бажаних гостей і улюблених людей за столом. Нехай разом з Великоднем прийде щастя на поріг, нехай в твоєму домі завжди панує благодать і затишок.

Нехай найчистіше світло Христового Воскресіння наповнить твою душу, серце, тіло і розум. Нехай небесна благодать, чиста і непорочна, увійде сьогодні в твоє життя і освітить її, назавжди прогнавши печалі, смутку і скверну. Зі святом!

Бажаю тобі любити і вірити, сподіватися і не нарікати, терпіти і співпереживати. Нехай все чесноти людські будуть твоїми орієнтирами в спілкуванні і вчинках. Це так просто, але в той же час так важко і мені, і тобі, і кожному. Але для Бога немає нічого неможливого. Будемо молитися і просити у Всевишнього душевних сил і прощення за гріхи. У Велику Великдень Бог обов’язково нас почує. Христос Воскрес.

Вітаємо православних християн зі святим святом Пасхи, нехай світло Божої допомоги оберігає Вас у важку хвилину, бажаємо Вам і Вашим рідним миру, любові, процвітання і здоров’я.

Нехай цей Великодній день, на все життя зігріє вас теплом щастя, а Боженька посміхнеться і не відмовить в своїх щедроти і милості вам і вашим близьким.

Христос Воскрес. Вітаю зі святом світлого Великодня і від чистого серця бажаю миру, любові та душевного тепла. Бажаю, щоб нічого в твоєму житті не було марно, бажаю, щоб з тобою завжди траплялося тільки хороше. Нехай це світле свято нагадає тобі, що ти – прекрасний добрийлюдина. І я бажаю, щоб у цієї людини серце завжди було наповнене щастям і надією.

Настає радісний, весняне свято Пасхи. Мої побажання будуть простими, але щирими. Живіть довго і щасливо, в любові та злагоді. Нехай у домі завжди буде достаток і затишок. У прагненні поліпшити своє матеріальне добробут немає нічого поганого, але не забувайте про душу. Все чого ми маємо в цьому житті, насправді, дає нам Бог. На радість або на біду. Православні обряди і церковні звичаї дані нам для того, щоб за побутовими проблемами ми не забули про Творця і про Ісуса – Спасителя. Будьте частиною прекрасного спільноти істинно віруючих людей під назвою Православна церква! Христос Воскрес! Нехай віра в Бога вас не покидає ніколи!