Оригінальні привітання з Пасхою простими словами

У нас ви знайдете добірку привітань з Пасхою . Слова від душі завжди виділяються із загальної маси, у нас є що обрати.

Вітаю з цим чудовим світлим днем ​​- святом Пасхи! Нехай життя посміхається і щиро радує. Нехай щоранку починається сонячною усмішкою, а щовечора дарує відчуття добре і правильно прожитого дня.

Від щирого серця вітаю тебе з світлим святом Пасхи! Нехай це світле неділя стане для тебе, твоєї родини і всіх близьких початком нової, радісним і щасливим життя! Нехай з цієї благою звісткою в ваш будинок увійде добро, надія і любов! Христос Воскрес!

Великдень нам подарувала надію! У цей день відбулося велике чудо – воскрес Христос і приніс на землю людям благу радість. Так будемо ж терпиміше, щире і добрішим по відношенню один до одного. Нехай Господь обов’язково благословить нас на добрі справи і вчинки! Зі святом!

Вітаю тебе зі Світлим Святом Воскресіння Христового, з Великоднем! Нехай частинка тієї радості, яку сьогодні переживає весь християнський світ, залишиться з тобою на весь рік і підтримує тебе в скрутну годину! Христос Воскрес!

Сьогодні світлий день і в прямому і в переносному сенсі. За віконцем світить сонечко, весна остаточно вступила в свої права. Та й на серці легко і світло, бо настала Велика Пасха. У такі дні хочеться зупинитися, забути про нагальні справи і просто радіти життю з близькими людьми. Навіть хліб насущний сьогодні не тільки смачний, але і освячений, а значить благодатний. Бажаю вам завжди гарного настрою, удачі, задоволеності від життя, сімейного тепла і Божого розташування. Нехай в душі завжди світить сонце, а думки будуть тільки позитивними і чистими, як у дитини. Христос Воскрес!

Христос Воскрес! Сердечно вітаю зі святом Святої Пасхи. Від щирого серця бажаю, щоб радість Воскресіння Христового наповнювала серце, а світло Божественної любові зігрівав рідних і близьких. Мирно, спокійно, впевнено йти по визначеної понад дорозі, благодаті, міцного здоров’я, чудес, милосердя, насолоди бенкетом віри. Бог в допомогу!

Велика Пасха, весна – час відродження і перетворення. Нехай твоя душа і тіло твоє наповняться світлом, позитивом і щастям. Нехай в твоєму житті все зміниться на краще – погане залишиться в минулому, а попереду чекає любов, успіх і приємні подарунки з небес. Зі святом.

З Великоднем від усього серця вітаю! Очищення душі, думок і помислів бажаю! Нехай тебе нічого не обтяжує і не турбує, а кожну мить твого життя приносить щось хороше!