Найкращі привітання з Пасхою українською мовою

У нас ви знайдете добірку привітань з Пасхою . Слова від душі завжди виділяються із загальної маси, у нас є що обрати.

Зі святом Воскресіння Христа! Це самий світле і радісне свято у православних християн, символ перемоги над смертю, торжество життя. Нехай паски, паски, розфарбовані яйця наповнять цей день світлом, надією, радістю спілкування з рідними, близькими і друзями. Щастя і довголіття!

Велика Пасха, весна – час відродження і перетворення. Нехай твоя душа і тіло твоє наповняться світлом, позитивом і щастям. Нехай в твоєму житті все зміниться на краще – погане залишиться в минулому, а попереду чекає любов, успіх і приємні подарунки з небес. Зі святом.

У Світлу Пасху хочу побажати вам, щоб будинок наповнювався теплом і затишком, життя – любов’ю і щастя, а ваші рідні завжди були здорові. Нехай ваше життя буде саме такою, якою ви хочете її бачити, а дрібні розчарування стануть лише сходинкою до чудового майбутнього.

Зі святом тебе! Христос Воскрес! Нехай береже тебе небо від негараздів і напастей! Старайся жити розсудливо, праведно і гідно. Нехай Господь веде тебе по вірному шляху. Чи не опускай руки, зіткнувшись з невдачами, не відступай від задуманого. Живи радісно і щасливо!

З великим святом Світлого Великодня! Нехай Ангел зберігає від негараздів, а благодать не покидає серця. Бажаю чудес, весняного тепла, процвітання і миру. Христос Воскрес!

Вітаю з довгоочікуваним радісним днем, світлим святом – Христової Великоднем! Бажаю розговітися смачним бадьорить кагором і ароматним паскою, перемогти всіх в битві крашанками. Веселіться і насолоджуйтеся, нехай сьогоднішній настрій збережеться надовго!

Вітаю з Великоднім Воскресінням. Нехай Господь пошле благополуччя, мир і радість вашого будинку. Нехай в душі буде гармонія і спокій, здоров’я буде міцним, а любов наповнює серце і осяває все навколо.

Не хочу видатися надто релігійним, але ми часом за фарбованими яйцями, пасками та великодніми традиціями не помічаємо найголовнішого. Великдень – це релігійне свято і він нам дано для того, щоб ми, хоча б раз на рік згадували про епохальну подію для всього людства, яке відбулося майже дві тисячі років тому. Ісус Христос, перший і останній абсолютно безгрішний з жили на цій землі, добровільно приніс себе в жертву за нас, а потім воскрес, щоб і ми мали життя вічне. Від нас вимагається лише прийняти цю жертву і намагатися жити за Його заповідями. Тому у Велику Великдень ми обов’язково повинні відвідати Храм, віддати хвалу Отцеві небесному, попросити вибачення та помолитися за себе і своїх близьких. А вже потім, віддавши Богу Богове, ми можемо віддати Кесарю Кесарів, тобто святкувати, є і веселитися. Це, як правило, виходить у нас набагато краще. Але сьогодні в цьому немає гріха. Христос Воскресе!