Щирі Різдвяні привітання українською

Вітаю з Різдвом Христовим і побажати хочу, щоб за вікном було красиво і спокійно, щоб у домі панували щастя і благополуччя, щоб серце випромінювало любов і добро, щоб душу зігрівала турбота рідних людей і світлі моменти святкових днів.

З Різдвом Христовим! Нехай в цей дивовижний зимовий день до вас прийде те, про що ви мріяли і у що вірили. Бажаю, щоб за святковим столом зібралися найдорожчі і близькі люди; щоб день народження Спасителя запам’ятався надовго. Зі святом!

Вітаю з Різдвом! Бажаю світлих думок в голові, благополуччя в родині, успіхів на роботі, затишку в домі, здоров’я тіла, бадьорості духу і любові в серці!

Від щирого серця вітаю з Різдвом. Нехай цей світлий і добрий свято принесе в дім радість, щастя, затишок і гармонію, нехай буде багато прекрасних днів, які будуть радувати веселими сімейними посиденьками, душевними розмовами і приємними сюрпризами.

У Різдво приємно побажати: не хворіти і не страждати. Хай береже Вас Бог від негоди і хвороб. Вітаю!

Дорогі товариші по службі! В цю чудову Різдво бажаю вам іскристих від щастя очей, відкритих для добрих справ сердець і чистої душі. Бажаю азарту і завзяття в роботі, натхнення та терпіння. Нехай можливості ваші будуть безмежні. Доходи перевищують бажання. Сімейний добробут примножується!

З Різдвом Христовим! Нехай прекрасний настрій не покидає вас, повірте в казку і нехай ваші мрії обов’язково збудуться!

Прийміть мої вітання з цим світлим святом. Нехай цей рік буде щасливим. Дай Бог здоров’я, живіть без бід і негараздів!

Вітаю з Різдвом Христовим і всім серцем бажаю не знати тривог і бідності, вірити в любов і чудеса. Здоров’я твоєї сім’ї і щастя твоєму серцю.

Нехай з народженням Христа в будинок прийдуть благодать, достаток, благополуччя, стабільність, мир і світла радість. Здоров’я всієї сім’ї, успіхів у справах, стійкою віри в душі!

Нехай світле свято Різдва принесе в будинок найдобріші почуття, любов і розуміння. Нехай здійсняться всі мрії, а дороговказ висвітлює шлях і направляє до успіху і благополуччя. Бажаю, щоб свято наповнив будинок спокоєм і посмішками. Дорога, забудь про негаразди, проблеми та і негаразди. Божественний свято освітить все навколо, перетворюючи і очищаючи.

З Різдвом Христовим, бравий солдат. Бережи тебе Бог і нехай допомагає тобі ангел-хранитель. Бажаю тобі чудесного Різдва щасливих надій і радісних посмішок. Нехай в житті буде багато успіхів, перемог і заслуг. Бажаю здоров’я і миру, дружби і любові, мужності і віри, благополуччя і по-доброму кумедних випадків в житті.