Щирі Різдвяні привітання українською

Дорога свекруха, від душі вітаю з Різдвом Христовим. Нехай в це свято всі образи і тривоги покинуть Вашу душу, нехай в серці залишиться тільки щастя і любов, нехай щедрий свято збере Ваших близьких, які подарують вам свої усмішки, добрі побажання і велику радість.

Нехай в цей день возз’єднаються близькі за столом, всі будуть радісні, здорові, щасливі і сповнені надій. Віри, любові, терпіння і душевної доброти! З Різдвом!

Різдвяні привітання своїми словами

Різдвяні привітання до сліз

Хочеться привітати зі святим святом Різдва Христового чудової людини і прекрасну жінку! Нехай світле свято осяє Ваш будинок своїм радісним світлом, нехай добро і віра ніколи не покидають вас, нехай Ваші найзаповітніші мрії збуваються, а затишна атмосфера завжди панує, як у Вашій душі, так і у Вашому домі!

подруженькомоя, вітаю тебе з Різдвом Христовим! Бажаю в цей святий день побільше щирих посмішок, невимушених зв’язків і приємних думок. Позитивних діянь і вірних людей на життєвому шляху!

Різдвяна ніч – неймовірно довга, а до того ж часто видається особливо темної і сніжною. Але що нам до того, коли в наших будинках нас оточують затишок, свято і рідні! Я від щирого серця і душі вітаю вас з Різдвом і передаю вам побажання всього найкращого! Нехай ваше життярадує вас виконанням бажань і справжнім коханням найближчих людей!

Навіть маленькі сніжинки в цей день кружляють в повітрі якось велично і незвично. Тому бажаю в Різдвяний вечір і самої повірити в диво. Відчути як сильно тебе люблять, як цінують за твоє добре серце. Хочу щоб під ялинкою ти знайшла три великих мішки – з щастям, любов’ю і радістю.

Різдво Христове! Самий благословенний і світле свято! Так нехай же в цей день Ваші серця зігріває віра, душу оберігає надія, а життя наповнюється любов’ю! Родинного тепла, благодаті, духовних змін і щастя буття! Зі святом!

Бажаю світлого і чарівного Різдва Христового. Нехай виконуються всі мрії і бажання. Будьте радісними і щасливими!

Вітаю з Різдвом Христовим і від душі бажаю світлого щастя, світлої любові, світлої радості та світлих надій. Нехай в це свято в твоєму житті станеться диво, нехай мир і достаток тобі пошле Господь.

Вітаю з Різдвом Христовим і бажаю всіх благ земних. Нехай в твоїй родині все будуть здорові і щасливі. Мир твоєму дому!

Бажаю неповторно радісного свята Різдва! Нехай влаштувалися в душі щастя запалює посмішку на обличчі, сил вистачає на всі важливі справи, доля дарує чимало приводів для веселощів, а дорогі серцю люди залишаються поруч, даруючи підтримку і розділяючи успіхи!