Гарні привітання з Великоднем українською

Не хочу видатися надто релігійним, але ми часом за фарбованими яйцями, пасками та великодніми традиціями не помічаємо найголовнішого. Великдень – це релігійне свято і він нам дано для того, щоб ми, хоча б раз на рік згадували про епохальну подію для всього людства, яке відбулося майже дві тисячі років тому. Ісус Христос, перший і останній абсолютно безгрішний з жили на цій землі, добровільно приніс себе в жертву за нас, а потім воскрес, щоб і ми мали життя вічне. Від нас вимагається лише прийняти цю жертву і намагатися жити за Його заповідями. Тому у Велику Великдень ми обов’язково повинні відвідати Храм, віддати хвалу Отцеві небесному, попросити вибачення та помолитися за себе і своїх близьких. А вже потім, віддавши Богу Богове, ми можемо віддати Кесарю Кесарів, тобто святкувати, є і веселитися. Це, як правило, виходить у нас набагато краще. Але сьогодні в цьому немає гріха. Христос Воскресе!

Нехай в світлий великодній свято в будинок увійде весняний настрій, щастя і благополуччя. Бажаю радості, любові і нових надій.

Світле Воскресіння осяює сьогодні весь світ! Я бажаю тобі отримати від щедрої життя все, що було задумано. Здійснити всі, що планувалося. А крім цього, ще безліч самих приємних сюрпризів! Христос Воскрес! Відповідь мене прийшли скоріше sms і поцілунок не забудь триразовий, що ж, нехай буде він хоч віртуальний!

Христос Воскрес! Немає в світі більше таких слів, які дають стільки Віри в справедливість, надії на краще і віри у всемогутнього Творця. Нехай ці слова наповнюють вас щастям, оптимізмом і впевненістю. Будьте щасливі у Христі!

Прекрасний день, говорить весняний запах зеленого листя і аромати ніжних квітів, що витають в теплому повітрі, нарешті настав. Це – Великдень! Від щирого серця вітаю Вас і бажаю сімейного комфорту і благополуччя, справжнього успіху, здоров’я і натхнення! Христос Воскрес!

Я вдячна тобі за те, що ти сьогодні проводиш цей світлий день разом зі мною … Спасибі тобі і за гостинці. Нехай радість дарована тобою, повернеться до тебе примноженої, а всі добрі побажання, які ти отримала сьогодні – обов’язково збудуться!

Вітаю зі святом Пасхи. Нехай світле щастя і чиста любов розжене всі хмари негоди і злості, нехай в цей день всіх близьких людей об’єднає щира радість і добра надія. Бажаю щедрості душі і нот чуйності в серце.

Бажаю в чудо-день Христового Воскресіння добра і миру в рідний дім. Щоб ви не знали горя, злості. Нехай сміх дітей, онуків променем іскриться, а за великим столом зберуться гості в будинок. Бажаю Божої благодаті, благословення з небес. Христос Воскрес!