Гарні привітання з Великоднем українською

У настільки праведний, райдужний і променистий день бажаю не менш легкого, радісного і променистого настрою! Нехай Великдень сколихне в оточуючих тебе людей все найкраще, добре і хороше! А тобі подарує почуття захоплення, захвату і радості! Зі святом!

У Світлу Пасху хочу побажати вам, щоб будинок наповнювався тепломі затишком, життя – любов’ю і щастя, а ваші рідні завжди були здорові. Нехай ваше життя буде саме такою, якою ви хочете її бачити, а дрібні розчарування стануть лише сходинкою до чудового майбутнього.

Христос Воскрес, поспішаю я вам сказати! Бажаю Божого благословення і світу в серці!

Привітання з Великоднем у прозі

Привітання з Великоднем до сліз

Привіт! Я великодня смс-ка, відправлена ​​для найкрасивішої дівчини в усьому світі! Нехай світле свято Великодня подарує тобі мир і спокій в душі, щастя й удачу в життя. Зі святом, кохана!

Христос Воскресе! Бажаю всім добра, злагоди і щастя. Давайте цінувати прості речі і події, ставитися терпляче до всього, бути вдячними за все те, що маємо. І Господь нам дарує ще більше. Щастя знаходиться в наших руках, так бажаю всім грамотно ним розпоряджатися.

З Христовим Воскресінням! Бажаємо вам, щоб сьогодні щомиті свята переливалося яскравим променем добра і благополуччя! Нехай радість життя, подарована вам Всевишнім, не згасає у вашій душі ніколи! Натхнення вам, взаєморозуміння в сім’ї, барвистих подій, позитивних емоцій, оптимістичногонастрою! Будьте щасливі з вірою Божою!

Велика Пасха в твоєму серці. Вона наповнює його добротою і миролюбністю. Христос воскрес і явив людям чудо, а значить і надію на прекрасні часи, віру у власні сили і любов до всього живого. Нехай позитивні якості особистості не дозволять зачерствіти і допомагають вибрати правильні орієнтири. Бажаю мудрості і розуміння!

Христос Воскрес! Великдень прийшла. Вітаю вас цим сонячним ранком з Великим Воскресінням. Нехай Христос посміхається вам з небес, а Бог Вседержитель супроводжує вам у всіх ваших починаннях. Будьте миролюбні, щирі, добрі і з Божою поміччю у вас все вийде, а всі неприємності бумерангом вдарять по заздрісникам і недоброзичливцям. Зі святом.

Вітаємо з Великоднем! Нехай це світле свято розквітне в душі новими світлими мріями, добрими і славними прагненнями! Бажаємо, щоб велика любов супроводжувала вас в усіх земних справах.

Прийми сьогодні мої поздоровлення з Великоднем. Нехай в цей Світлий День здійсняться всі твої бажання, нехай радість і щастя стануть твоїми вірними супутниками в житті, нехай твої очі завжди світяться від щастя. Христос Воскрес!