Гарні привітання з Водохрещем своїми словами, до сліз

З Хрещенням Господнім. Бажаю хрест свого життя нести гідно і гордо, і нехай це буде хрест благополуччя і щастя. Бажаю змити з себе всі хвороби і тривоги, подарувати своєму серцю надію і любов. Нехай буде міцним здоров’я, вільної – душа і доброї – все твоє життя.

Бажаю так багато щастя, здоров’я, удачі і грошей, наскільки міцні Водохресні морози.

Сьогодні велике свято – Хрещення Господнє. Це свято, яке об’єднує віруючих людей і змушує вірити в чудеса. Бажаю бути чистими душею, жити, маючи віру в серці, поширювати навколо себе чистоту і доброту. Нехай у нас завжди буде душевний спокій.

З Господнім Богоявленням! Бажаю Вам змити з себе всі гріхи і погані справи, омолодитися, зарядитися позитивом, життєвими силами і хорошими емоціями. Нехай в житті все складається просто, легко і безтурботно.

Бажаю тобі, щоб свята водохресна вода надала тобі сил і змила весь негатив, який накопичився за рік. Нехай в думках і серці залишиться тільки хороше, добре, чисте і світле. Нехай здоров’я буде міцним, як водохресний мороз, бажання світлими, як сонце січневим морозним днем, а тіло прекрасним, як сліпуче – білі, ошатні сніжинки.

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці нехай змиються наші гріхи і зміцнить віру. Зі святом! З Хрещенням Господнім!

Бажаю в день хрещення, щоб Господь почув всі ваші молитви, щоб вселив в вас надію на краще. Зберігайте в душі місце для Бога, і він збереже вас і вбереже!

У цей радісний і світлий день бажаю, щоб Божі благословення полилися на вас річкою. Нехай в душі навічно запанує мир, радість і відчуття присутньої благодаті не покидає вас. Нехай думки ваші будуть чистими і благородними, а справи – добрими. Зі святом!

В цей Водохресний день бажаю величезного припливу сил, життя в багатстві і міцної віри. Нехай вода змиє всі печалі та образи, очистить від бід і хвороб.

З Хрещенням Господнім. Бажаю праведного життя без бід і печалей, в любові і достатку.

Сьогодні велике свято Хрещення Христового. Нехай свята вода змиє всі негоди, біди, прикрощі, проблеми, напасті. Вигляне сонце і своїми теплими променями подарує вам нескінченне щастя, успіхи, збереже все те хороше, що у вас є і допоможе в будь-яких починаннях!

Вітаю з Хрещенням Господнім і хочу побажати миру в життя, благодаті і душевного тепла, гармонії в серці, надії і любові. Бажаю щирою молитвою попросити у Бога щастя і отримати його у відповідь, бажаю відхреститися від усіх негараздів і не зустрічати печалі на шляху.