Кращі привітання з Медовим Спасом українською мовою

Вітаю Вас з Медовим Спасом. Бажаю, щоб будинок Ваш був сповнений, як стільники у вуликах, щоб помисли були чисті, як вода в джерелі, щоб щастя в домі було, як зерен в макової голівці, а все погане обходило стороною і забуло до Вас дорогу. Хай буде з Вами Господь!

Вітаю з Медовим Спасом і від душі бажаю, щоб щастя твого серця було солодким, як мед, щоб кожен день був наповнений приємним ароматом любові і натхнення. Нехай Господь відводить від твоєї сім’ї всі біди і недуги, нехай Він дарує тобі сили, віру і терпіння для здійснення добрих і справжніх чудес.

Зі святом! Нехай життя буде солодка як мед. Щоб сяяли на сонечкуочі від щастя, а жодна сльозинка не торкнулася вій. Нехай широка посмішка висвітлює всі навколо, а щирий сміх піднімає настрій оточуючим.

Дорогий друг. Вітаю тебе з Медовим Спасом. Бажаю, щоб будинок твій був сповнений, як стільники у вуликах, щоб помисли були чисті, як вода в джерелі, щоб щастя в домі було, як зерен в макової голівці, а все погане обходило стороною і забуло до тебе дорогу. Хай буде з тобою Господь.

Як солодко пахне мед! Його аромат, обрамлений вишуканим букетом літніх квітів, наповнює кожен куточок храму … На хвилину закрийте очі, вслухайтеся в дзвін дзвонів, побожне церковний спів, відкрийте серце для Бога: попросіть прощення, подайте, хто просить, з радісною усмішкою привітайте всіх віруючих християн. Зі святом, дорогі брати і сестри, з Медовим Спасом!

Вітаю з особливим святом кожної віруючої людини. Нехай Медовий спас порадує особливими подіями, здатними зігріти душу і повірити в те, що все мрії можуть втілитися в реальності. Пам’ятай про те, що, думаючи про своїх ближніх людей, ти, тим самим, залучаєш добро і до себе. Тому я бажаю саморозвитку, так як саме воно може привести до справжнього щастя. Нехай всесвіт почує позитивний відгук у серці і піде назустріч у втіленні добрих побажань іншим і здійсненні твоїх сокровенних мрій. Я щиро сподіваюся, що цим літнім днем ​​ти зможеш відчути і зрозуміти, що ж означає душевне заспокоєння.Будь ласка, збережи це унікальне почуття, відчуття, як можна довше. Будь щасливий, адже ти насправді заслуговуєш цього. Ще раз вітаю з Медовим Спасом. Вітаю від душі, від чистого серця і з благими думками.

Сьогодні Медовий Спас! І я бажаю вам, щоб стіл завжди ломився від смачних страв і напоїв! Щоб всі ваші справи приносили свої заслужені плоди! А душа була чиста і прозора, як свіжий мед, іскристий під сонячними променями!