Найкращі привітання з Пасхою українською мовою

У світле свято Великодня бажаємо Вам миру, добра, благополуччя Вашим родинам. нехайВас супроводжує всюди Боже благословення і удача.

Христос Воскрес. І з цього дня в світ прийшла благодать, радість, надія. Поздоровляю з Пасхою і від душі бажаю щасливого довгого життя з вірними друзями, з щирою любов’ю, з невтомною вірою, з доброї мрією, з міцною сім’єю, з бравою удачею, з прекрасним настроєм!

Вітаю зі світлим і благодатним святом Пасхи! Христос Воскрес! Нехай у вашій родині панує взаєморозуміння, терпіння і любов, а робота приносить вам справжню душевну радість! Нехай ваше життя наповниться світлом і теплом, який дарує нам Господь! Нехай віра ваша буде міцною, помисли чистими, а справи добрими і приносять благо оточуючим!

Вітаю зі святом Пасхи! Нехай цей день під мелодійний дзвін великодніх дзвонів принесе в ваш будинок умиротворення, душевний спокій, гармонію і благі вісті. Нехай прикрасять ваші святкові столи в сімейному колі пишні паски і яскраві крашанки – символи віри, радості, багатства, любові до ближнього і надії на світле майбутнє.

Світлий Великдень – це, перш за все, надія. Ісус Христос воскрес, тим самим Бог Батько показав нам, що смерті немає. Тому до всіх неприємностей, які відбуваються в нашому житті, потрібно ставитися з гумором. Можливо, кожен з нас заслужив ще більше випробувань на свою грішну голову, чим він має. Але Бог нас шкодує і готує нам небесні обителі, де неприємностей не буде взагалі. А для того, щоб возз’єднатися з Творцем, будемо жити по совісті, допомагати один одному і радіти таким прекрасним свят, як Великдень. Христос Воскрес!

Зі Світлим Христовим Воскресінням! Радості Вам про воскреслого Господа! Нехай ця всеперемагаючапасхальна радість і любов залишається в наших серцях на довгі-довгі роки. Бажаю добра, благополуччя і миру вашого будинку і Божого благословення!

Поздоровляю з Пасхою і від чистого серця бажаю, щоб віра тебе ніколи не покидала, щоб надія твоя завжди вела тебе до витоку щастя і любові. Нехай твій світ буде наповнений радістю і благодаттю, нехай і душа твоя, і життя твоє наповнені будуть неймовірною красою і втіхою.

З паскою! Христос Воскрес! Радійте кожному Божому дня, діліться останнім шматком хліба з ближнім і тоді у Вас все буде: успіх, удача, везіння, благополуччя, гроші і любов.

Бажаю в великий день Пасхи відшукати дорогу до свого щастя – нехай вона буде не надто важкою і довгою. Живіть в злагоді зі своїми бажаннями і можливостями!