Найкращі привітання з Водохрещем українською мовою

З Хрещенням Господнім, нехай ваше життя буде довгим і чистої, даруєте оточуючим добро і радість і будьте щасливі!

Бажаю, щоб кожен твій мить був таким же чистим, світлим і добрим, як це свято. Щастя тобі, здоров’я, і ​​нехай Господь тебе береже. З Хрещенням Господа!

Нехай в очах твоїх сяє безмірного щастя, нехай уста не покидає промениста посмішка. Нехай твої руки зберігають доброту і душевне тепло, а добробут оточує з усіх боків. Я немов зірка, буду висвітлювати твій шлях, з Хрещенням, мама!

Від щирого серця вітаю з цим світлим, важливим православним святом Хрещення Господнього! Бажаємо зцілитися і очиститися святою водою! Нехай у вашому житті буде мир, лад і добро!

Вітаю з Хрещенням Господнім і щиро бажаю, щоб краплі святої води додали бадьорість, силу і здоров’я тілу, щоб в цей день перед очима відкрився новий світлий і добрий шлях, щоб не було хвилин печалі в житті, а лише любов і надія зігрівали серце.

Нехай святе свято Богоявлення Господнього дасть вам ще більше сил і енергії, нехай всі ваші рідні та близькі люди будуть в доброму здоров’ї!

Привітання з Водохрещем своїми словами

Привітання з Водохрещем своїми словами

Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю вам не хворіти, відчувати себе бадьоро й енергійно. Нехай в цей святий день все погане залишить Вас у спокої і прийде до Вас – все позитивне і доброзичливе.

З Великим святом Хрещення Господнього! Нехай в цей особливий день світ Божий буде запалено в вашому серці, щоб висвітлити весь шлях вашого життя. Нехай водохресна свята вода зберігає вашу душу в чистоті. Нехай Святий Дух завжди керує вами, особливо у важкі часи. Нехай світло свічки, що горить висвітлює ваш шлях. Благослови вас Бог!

З Хрещенням Господнім, вітаю і бажаю всіх благ земних, надії, віри і любові. Нехай мир буде у вашому домі!

Вітаю з Хрещенням Господнім і бажаю, щоб всі тяготи і турботи пішли, омиті святою водою цього благодатного дня. Нехай свято подарує душевну рівновагу, міцне здоров’я, мир в сім’ї і затишок в домі.

У цей чарівний зимовий день, святе свято Господнього Хрещення пам’ятай про головне – наше життя складена з дрібниць. Тому бажаємо тобі знаходити в кожній дрібниці щось позитивне і гарне. Живи в насолоду для себе і рідних. Пам’ятай і в будь-якій ситуації у тебе є ми – твої вірні друзі.

Вода Свята сили додасть всім сьогодні! Поспішай швидше зануритися в ополонку, запасись здоров’ям на рік! З Хрещенням Господнім тебе, нехай все буде в тебе добре, благодаті тобі і щастя!