Щирі привітання з Пасхою українською

Від щирого серця вітаю зі святом світлого Великодня. Нехай душа твоя завжди знаходить порятунок, нехай в житті твоєї постійно знаходиться вірне рішення для будь-якої проблеми, нехай тобі завжди вдається зберігати віру і опромінювати життя близьких любов’ю, нехай твоє серце завжди гріє надія і добрі посмішки дорогихлюдей.

Вітаю зі світлим святом Христового Воскресіння! Нехай цей день стане початком твоїх нових добрих звершень, християнських подвигів і перемог. Христос Воскрес!

Привітання з Пасхою своїми словами

Привітання з Пасхою у прозі

Поздоровляю з Пасхою і від чистого серця бажаю, щоб віра тебе ніколи не покидала, щоб надія твоя завжди вела тебе до витоку щастя і любові. Нехай твій світ буде наповнений радістю і благодаттю, нехай і душа твоя, і життя твоє наповнені будуть неймовірною красою і втіхою.

Сьогодні радісний день. Бажаю всім і кожному, щоб в душі вашої завжди треллю дзвонили дзвони. Нехай серце ваше, завжди буде зігріте любов’ю до близьких. Святі ангели, будуть помічниками вам, в богоугодних справах. Живіть чистою душею і вірним серцем. І нехай в житті у вас буде все благополучно. Зі святом світлого Великодня!

Нехай сьогодні вам піднімуть настрій аромат пасок, блиск розписних яєць, посмішки близьких і тепло весняного сонця! Нехай Господь дарує вам свою любов і благословення. Щастя, радості, миру і міцної віри. Зі святом!

Нехай цей Великодній день, на все життя зігріє вас теплом щастя, а Боженька посміхнеться і не відмовить в своїх щедроти і милості вам і вашим близьким.

Світлий Великдень – це, перш за все, надія. Ісус Христос воскрес, тим самим Бог Батько показав нам, що смерті немає. Тому до всіх неприємностей, які відбуваються в нашому житті, потрібно ставитися з гумором. Можливо, кожен з нас заслужив ще більше випробувань на свою грішну голову, чим він має. Але Бог нас шкодує і готує нам небесні обителі, де неприємностей не буде взагалі. А для того, щоб возз’єднатися з Творцем, будемо жити по совісті, допомагати один одному і радіти таким прекрасним свят, як Великдень. Христос Воскрес!

Христос Воскрес! Нехай у свято Пасхи життя відкриє врата на щастя, радості і добрим надіям. Від душі бажаю миру на Землі, любові в серці, віри у все хороше і благих думок, матеріалізуються з кожним днем.

Поздоровляю з Пасхою і в цей чудовийсвято хочу побажати йти по життю з доброї мрією, високим прагненням, щирою надією, міцною вірою і великою любов’ю. Нехай ніжний аромат здобних пасок, яскраві фарби і розпису яєць, дзвінкий сміх і світлі посмішки близьких наповнять цей день справжнім дивом і прекрасним настроєм.