Щиросердечні привітання з Пасхою

Вітаю зі світлим святом Пасхи! Нехай Великдень стане у вашому житті початком нових благочестивих подвигів, перемог і звершень, нехай ваші ангели і святі ніколи не покидають вас і направляють по вірному шляху, а душі наповнюються світлом і радістю!

У жодній іншій день в році неможливо отримати такі загадкові і незвичайні подарунки. Наприклад, кольорові яйця (а іноді вони ще і з орнаментом) … хіба це не диво з див? Якщо вже навіть яйця раз на рік стають святкової забарвлення, це означає тільки одне – на світлі може трапитися будь-яке диво. Вони переконують мене, що нездійсненних бажань не існує.Тому, бажаю тобі побільше впевненості в тому, що неможливе можливо. І нехай всі мрії збудуться!

Настала велика Пасха! Я бажаю тобі, що це світле свято відвів від тебе будь-яке лихо, і дав хороших друзів і подруг, багато-багато здоров’я, щастя і великої любові. Христос Воскресе!

Від щирого серці і щиро дякую тобі за такий трепетні вітання з прекрасним святом Великоднем. Нехай і твій будинок завжди буде наповнений щастям, спокоєм, розсудливістю і захищеністю. Нехай твоя душевна теплота неодмінно передається з покоління в покоління. Бажаю, щоб любов зігрівала твоє серце і давала надію на великі справи в твоїй долі. Воістину Воскрес!

З чистою душею, сердечно вітаю вас зі Світлим святом – Воскресінням Христовим. Щиро бажаю вашій чудовій родині здоров’я, благополуччя і взаємної любові. Нехай Господь направляє, а ангели охоронці супроводжують кожного з вас на життєвому шляху. Удачі в справах, гарної погоди в будинку і виконання заповітних бажань. Христос Воскресе!

Вітаю зі світлим святом Пасхи. Радості, любові, веселощів, божого благословення. Бажаю після суворого посту не об’їстися пасками, щоб талія не пропала, не перестаратися з кагором, щоб світла радість не перейшла в нестримні веселощі, і бережіть губи – щоб не розпухли від троєкратних поцілунків. Але, якщо все ж, кагору узливання нададуть, раптом, на вас вплив, і захочеться кого-небудь побити, то бийте тільки яйця, і тоді свято буде дійсно світлим і радісним.

Немає в світі чудеснее свята, ніж святий Великдень. Так нехай віра у Всевишнього і Сина його Ісуса принесе вашому сімейству радість, успіх, душевний спокій. Бажаю, щоб всі ваші близькі зібралися разом і весело відзначили день Божої благодаті.

Христос Воскрес, пишу я вам і побажаю благодаті зійшла з небес! Ісус подарував нам безгрішну вічне життя. Бажаю вам радіти їй разом зі своєю другою половинкою, дітками та батьками. Несамовитого щастя, вічної любові і до Великодня, і в інші дні.