СМС привітання з Водохрещем українською

Вітаю з Хрещенням Господнім і від душі бажаю ясних думок в голові, як ясне небо і добрих днів в житті, як серце Господа.

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці наші гріхи змиваються, а віра зміцнюється. Зі святом! З Хрещенням!

В цей Водохресний день бажаю величезного припливу сил, життя в багатстві і міцної віри. Нехай вода змиє всі печалі та образи, очистить від бід і хвороб.

Господь вкриє вас від бід, подарує мир, добро і світло. Живіть з чистотою в серце, помислах і душі. З Хрещенням!

Всіх православних мирян та прихожан вітаю з Хрещенням Господнім! У цей святий день бажаю умиротворення, всепрощення, добродушності, спокою і віри!

Вітаю з дивним святом, коли холодна вода стає чарівною! У цей хочеться вірити! Бажаю відчути всю красу зимової природи, і нехай крижана вода допоможе вирішити найважливіші проблеми!

Нехай Всевишній береже вас від бід, подарує вам щастя, нагородить мудрістю і навчить смирення. Бажаю життєвого добра, величезною, світлої любові і великого достатку. З Хрещенням!

В Хрещення Господнє бажаю вам благ і надбання, святої віри і незгасаючої надії, прощення і благословення!

Нехай Хрещення Господнє освітить весь Ваш будинок світлом яскравим і добром. Нехай ангел вкаже вірний шлях і стане вірним другом Вашій дитині. Береже Вас Бог!

У день Хрещення Господнього від чистого серця шлю свій добрий привіт з побажаннями миру над головою і чистого неба, радості в домі і благополуччя, віри в душі і тільки щасливих надій.

З Хрещенням Господнім. Нехай в твоєму житті буде благодать, нехай чистою водицею змиються всі біди і розчарування.

Вітаю з Хрещенням Господнім! Нехай вас завжди оберігає ангел охоронець! Бажаємо міцного здоров’я, здорового глузду і поблажливості до ближнього.

З Хрещенням Господнім, вітаю і бажаю всіх благ земних, надії, віри і любові. Нехай мир буде у вашому домі!

Бажаю, щоб цей добрий свято принесло в ваш будинок спокій, любов і щастя. Міцного здоров’я всім членам родини, бадьорості духу, побільше хороших приводів для радості на протязі всього року.

Нехай здоров’я міцнішає, як водохресний мороз, думки будуть чистими, немов вода, а душа наповниться благодаттю, радістю і піднесеністю. З Хрещенням!

Привітати з Водохрещем

Привітати з Водохрещем своїми словами