Зворушливі привітання з Пасхою у прозі

Від душі хочу вас привітати з Христовим Воскресінням і побажати стійкості духу, терпимості і сили волі. У своїх вчинках грунтується на заповіти Божі і здоровий глузд. Так прибудуть з вами, віра, надія і любов!

Христос Воскрес! Бажаю в це світле свято здоров’я всієї твоїй родині, бажаю щирої віри в диво і згасає надії серця. Нехай кожен день життя буде добрим і радісним, нехай Бог не залишає тебе ні в біді, ні в бідності. На все добре, взаємної любові та достатку!

Зі святою Пасхою всіх вітаю! Бажаю вам, мої хороші, тепла серцевого, ніжності душевної, доброти справжньою, непідробною щирості і любові безмежної! Нехай добро переможе зло, гордість і лінь програють працьовитості і поблажливості і нехай світом, і вашими серцями править любов!

Велика Пасха, весна – час відродження і перетворення. Нехай твоя душа і тіло твоє наповняться світлом, позитивом і щастям. Нехай в твоєму житті все зміниться на краще – погане залишиться в минулому, а попереду чекає любов, успіх і приємні подарунки з небес. Зі святом.

Зі світлим Святом Пасхи! В цей день я бажаю тобі миру і процвітання. Нехай Господь оберігає тебе від чужої заздрості і злості, люди навколо дарують тобі тільки любов і радість, а життя буде наповнене яскравими фарбами і сміхом близьких. Бажаю, щоб кожен день в цьому житті був прожитий тобою з задоволенням!

Вітаю від щирого своєї захопленої душі і натхненно сердечка зі світлим святом Великодня!

У це свято Христос нам подарував надію на вічне життя, віру в майбутнє і світло безкорисливої ​​любові. Нехай же сьогоднішня радість живе в твоїй душі кожен день, роблячи життя прекрасніше.

Вітаю з паскою! Нехай яскраві щоденні усмішки, непідробна душевна теплота і незвичайна ніжність прилетять до тебе, подібно першим весняним ластівкам, принісши на своїх крилах невичерпне благоденство, нескінченне натхнення і затишне щастя!

Настає радісний, весняне свято Пасхи. Мої побажання будуть простими, але щирими. Живіть довго і щасливо, в любові та злагоді. Нехай у домі завжди буде достаток і затишок. У прагненні поліпшити своє матеріальне добробут немає нічого поганого, але не забувайте про душу. Все чого ми маємо в цьому житті, насправді, дає нам Бог. На радість або на біду. Православні обряди і церковні звичаї дані нам для того, щоб за побутовими проблемами ми не забули про Творця і про Ісуса – Спасителя. Будьте частиною прекрасного спільноти істинно віруючих людей під назвою Православна церква! Христос Воскрес! Нехай віра в Бога вас не покидає ніколи!