Красиві привітання з Водохрещем у прозі, до сліз

У день Хрещення Господнього побажати від щирого серця хочу великої надії душі і чистих помислів серця, міцної віри життя і світлого щастя, доброї долі і щирих молитов, небесної допомоги і чистої любові до близьких.

Сонце, нехай світле свято Хрещення внесе в творю життя багато нового і яскравого. Люди яким ти віриш ніколи тебе не розчаровують. А дружба з близькими тобі людьми стане настільки міцною, як хороша пляшка вина. Нехай люди як і раніше завжди люблять тебе за твоє гаряче серце.

Нехай Бог завжди буде з тобою, нехай оберігає тебе, на життєвому шляху. Бажаю щасливого майбутнього. Вітаю з Хрещенням Господнім!

Вітаю з Хрещенням Господнім і від душі бажаю ясних думок в голові, як ясне небо і добрих днів в житті, як серце Господа.

Нехай в день Господнього Богоявлення, змиються в святій воді всі образи, сварки, розчарування і гріхи. Бажаю набратися сил, енергії і гарного настрою.

Нехай як водохресний мороз стане твоє здоров’я, і ​​нескінченний успіх переслідує всюди. Бажаю в цей свято винищити всі проблеми, залишатися в тренді, пролонгувати своє щастя. Нехай негаразди сховаються, а радість стане королевою дня. Обов’язково викупайся в ополонці, щоб вода очистила і зцілила тебе. Розпрощався з труднощами і ніколи не сумуй. З Хрещенням Господнім!

Бажаю ангела хранителя в ваш будинок, щоб він наповнив його світлом, достатком, любов’ю і добром.З Хрещенням!

З ГосподнімБогоявленням! Нехай свята вода змиє весь негатив і зло. Нехай у всіх починаннях зберігає Бог і Доля. Щоб душа жила добром, а серце – любов’ю.

Нехай прекрасний світлий свято Хрещення Господнє змиє всі печалі і принесе у Ваше життя все саме краще. Нехай подарує міцне здоров’я, нескінченне щастя і бажаний успіх, а головне, стане приводом для радісних подій в новому році.

Прийміть найщиріші вітання з Хрещенням Господнім! Свято хрещення даний нам для того, щоб ми по-новому поглянули на світ навколо нас, повірили в його чистоту і взяли в серці його красу. Зі святом, світлим і чистим Хрещенням!

Хрещення Господнє один з найдавніших християнських свят, в цей день очищається душа від суєти і печалі, наповнюється вищим сенсом, світлом, добротою, любов’ю, нехай хрещенські морози не вгамують її. Нехай Вам відкриється краще в людях, нехай запанує мир, краса, щастя в родині і справах, нехай щаслива зірка освітлює вам дорогу!

З Хрещенням, матуся. Нехай Бог простить всі гріхи. Нехай свята водиця змиє всі недуги. Бажаю тобі здоров’я, миру, радості і щастя. Нехай з цього дня твоє життя виключає печалі і втрати. Мама, будь завжди сповнена сил. Живи з любов’ю на серце.